Poista uunista ja anna seistä muutama minuutti ennen tarjoilua. Sekoita ricottaja muna keskenään(tässä vaiheessa voisi lisätä myös parmesania pienen määrän)
Tässä ihanan maltainen ja imeltämällä makeutettu hämäläinen perunalimppu. Sopii kuitenkin myös ihmisille, jotka eivät mämmistä pidä (ainakin ikuisen mämmivihaajaystäväni hyväksynnän tämä leipä sai täysin)
Riko munat ja vispaa ne piimän kanssa sekaisin ja kaada seos sekoittaen maidon joukkoon. Kuumenna maito-munaseos uudelleen lähes kiehuvaksi, vähennä lämpöä ja anna kattilan seistä levyllä noin puolen tunnin ajan, kunnes juustomassa alkaa muodostua
Olin ostanut purkin ihanaista Galbanin ricottaa, joka oli tarkoitus käyttää pääsiäisen aikana erääseen piirakkaan, mutta sitä piirakkaa en koskaan tullut tehneeksi ja nyt oli ricotan päästävä käyttöön kun parasta ennen -päiväys alkoi uhkaavasti lähestyä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.