Vaikka kirjahyllyssäni on kymmeniä keittokirjoja,inspiroidun nykyään enemmänkin muista blogeista. Olen kyllä täysin hurahtanut ruokablogien maailmaan, ja käyn ainakin osittain läpi päivittäin blogilistallani olevien blogien päivytykset
Ravintolapäivä on kyllä oiva keksintö, johon oli nyt aivan pakko tarttua. Tiaisen Marja pelmahti torstaina työhuoneeseeni kyselemään, että enkö voisi avata ravintolapäivänä pop up -ravintolaa, ja siitähän se sitten lähti
Itseasiassa on hassua, etten ole vielä kirjoittanut yhtään postausta keittiövälineistä, koska pidän suuressa arvossa laadukkaita keittiövälineitä ja monipuolisesti varusteltua keittiötä
Burgundinpata on yksi herkullisimmista padoista mitä tiedän. Sen esivalmistaminen ei vie kauaa aikaa, mutta hauduttaminen sitäkin kauemmin, mutta se on odottamisen arvoista
* * *. For English please see here. Missä tahansa muualla sofrito tarkoittaisi esimerkiksi sipulin, paprikan, valkosipulin, sellerin ja/tai tomaatin muodostamaa makupohjaa, joka toimii pohjana niin keitoille, kastikkeille kuin padoillekin
Jos aamiaisrutiiniisi kuuluu jokin muu sanomalehti kuin Hesari, on suuret mahdollisuudet, että Ruokatorstai-osion kohdalla silmiesi eteen avautui pieni kevään kakkuextra
Huomenta uuteen viikkoon. Pimenevät kylmenevät illat ovat tuoneet myös kaipuun vahvemmista mausteisimmista ruoista, lämpöisistä padoista ja keitoista, sekä tummasta suklaasta
Olen vetänyt sen johtopäätöksen, että Jamie Oliver on joko poikkeuksellisen mukava ja inspiroiva työnantaja tai antelias palkanmaksaja, koska noin 150 miljoonan punnan arvoista imperiumia ei rakenneta yksin
Söder Malmilla sijaitseva kahvila nimeltä Cafe Fåtöljen tarjoaa tai tarjosi ainakin silloin paikan päällä tehtyä erikoisen kosteaa ja mehevää porkkanakakkua, jonka maistamisen jälkeen täydellisen porkkanakakku ohjeen etsiminen alkoi
Pidettiin äitin kanssa leivontapäivä ja kokeiltiin tätä tunnettua ja paljon kehuja saanutta kakkua. Kyseessä on siis Ellen Svinhufvudin kakku, josta näytän tänään videolla meijän version
Söin tämän vuoden alussa Buenos Airelaisessa kahvilassa elämäni ihanimman kakkupalan. Kyseessä oli pieni ihanan söpö ranskalais-tyylinen (ilmastoitu) kahvila, johon päädyimme ystävieni kanssa raskaan turisyikierroksen jälkeen
Kun lapsemme alkoi syödä kiinteitä ruokia, pari kaveriani varoitteli minua siitä, että hyvinkin syövät lapset alkavat usein nirsoilla päiväkodissa, koska tavat tarttuvat
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.