Juhannus tuli ja meni, ja lopulta kelitkin suosivat ainakin Saimaan rannalla. Pöytä notkui kesäisiä antimia niin aattona kuin juhannuspäivänäkin, eikä keskikesän juhla ainakaan sapukasta jäänyt kiinni
Valmista ensin lisäkkeet. Tee sienikastike jäljempänä olevan ohjeen mukaan. Keitä perunat. Hauduta kasvissuikaleita hetki valkoviinin ja voin seoksessa
1 kg kuhaa. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Pane perunavuoka uuniin 15 minuutiksi. Ota vuoka uunista. Lado pinnalle halkaistut kirsikkatomaatit ja oliivit
Noin 5 hengelle. n. 1 kg lohifile. Suolaukseen. 1 l vettä. 1 dl Himalajan ruususuolaa. 1. Keitä vesi ja kaada laakeaan astiaan suolan kanssa ja anna jäähtyä
Tarjoa höyrytetty kuha belugalinssien ja voi-valkoviinikastikkeen eli beurre blancin kanssa. Kuumenna 6 dl kevyesti suolattua vettä kiehuvaksi, lisää linssit ja fenkolisilppu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.