Juhannus tuli ja meni, ja lopulta kelitkin suosivat ainakin Saimaan rannalla. Pöytä notkui kesäisiä antimia niin aattona kuin juhannuspäivänäkin, eikä keskikesän juhla ainakaan sapukasta jäänyt kiinni
Noin 5 hengelle. n. 1 kg lohifile. Suolaukseen. 1 l vettä. 1 dl Himalajan ruususuolaa. 1. Keitä vesi ja kaada laakeaan astiaan suolan kanssa ja anna jäähtyä
1. Kastike. Sekoita suola, pippuri ja viinietikka. Vatkaa joukkoon sitruunamehu, sinappi ja öljy. 2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta lävikössä
Adventtitunnelmia Raadelmasta. etikkasilakoita, ruisleipää, voita ja kauden ensimmäiset hyasintit. Olen surkutellut marraskuuta ja väittänyt, ettei tämä ole minkään ruokalajin kannalta paras sesonki
Olen ajatellut kovasti kuinka saisi suomalaista ruokakulttuuria edistettyä maailmalla. meikäläiselle kun suomalainen ruoka on aika tylsää ja tavallista, eikä ollenkaan eksoottista ja "hienoa"
Fish ilman ChipsejäReilusti fileoitua, ruodotonta vaaleaa kalaa, tällä kertaa meillä oli kummeliturskaa yhden fileen verran Uppopaistotaikina4 dl vehnäjauhoja1,5 tl suolaa0,5 tl leivinjauhetta0,5 tl mustapippuria1/4 tl valkopippuria3,5 dl keskiolutta- Mittaa uppopaistotaikinan jauhot ja mausteet kulhoon
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.