Corn Dog. Corn dog, perinteinen amerikkalainen pikaruokaherkku. Maissiseen taikinakuoreen piilotettuja nakkeja / makkaroita jotka yleensä uppopaistetaan rapean kypsäksi öljyssä
Nyt grillikauden alettua kannattaa tehdä kotitekoista makkaraa. Itse tehty tuoremakkara maistuu paremmalta koska voit vapaasti valita mieleisesi raaka-aineet ja ennen kaikkea tiedät tasan tarkkaan mistä makkarasi on valmistettu
Makkarasta en ole aikaisemmin tehnyt risottoa. Kaapissa oli Snellmanin lisäaineeton lenkkimakkara. Niinpä kuutioin toisen puoliskan lenkistä ja aloitin risoton teon
Chorizopannu on minun uusi rakkauteni siis perheen jälkeen ja Walesin tiikerin jälkeen ja Igorin kanan jälkeen tai noh, varmaan tiedätte mitä tarkoitan
Huevos Rancheros, Meksikolaisen katukeittiön lahja. Meksikolaista ruokaa ja ei mitään huonoa. Hieman napakkaa tulee chilistä, mutta se on kaikkein hallittavissa, siis tulisuus
Jotkut ehkä muistaa kun viime syksynä hehkutin tekemääni pohjatonta tonnikalapiirakkaa. Nyt löysin herrrrkullisen piirakka ohjeen Kakkuviikarin vispailut -blogista, mutta ongelmaksi muodostui se pohja
grillatulle kanalle tai ihanalle yrttiselle makkaralle) kuudelle - kahdeksalle. Tähän saakka olen kiltisti välttänyt otsikon kaltaisia provokaatioita kun ne makuasiat ovat kuitenkin, no, makuasioita ja jokaisella on se oma makunsa
Kaupallisessa yhteistyössä K-ruoan kanssa. Tänä vuonna päästiin aloittamaan grillauskausi jo hyvissä ajoin ja tähän mennessä ollaankin keretty nauttimaan grilliruoasta jo monessa eri muodossa
Feijoada'a [fejʒuˈadɐ] varmaan voisi nimittää Brasilian kansallisruoaksi. Lihaisa papupata lienee saanut alkunsa orjien heittäessä papupadan sekaan muiden hyljeksimät lihanpalat hautumaan ja keskustelimmekin syödessä siitä, että tämä nykyinen, hyvin lihaisa version on alunperin ollut varsin papuisa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.