M. u. i. s. t. a. e. k. o. n. j. r. m. l. ä. H. y. P. b. N. v. J. p. ,. h. ö. S. f. Y. d. (. g. c. G. ). E. 1. 5. 0. U. O. -. L. w. C. 2. K. D. T. A. =. I. V
Taita fileet keskeltä kaksinkerroin ja paista voissa läpikypsiksi ja herkullisen värisiksi. Kauden parhaat ahvenfileet paistuvat Michael Björklundin, television Strömsö -ohjelmasta tutun huippukokin reseptillä
Voissa paahdettu palsternakka saa aivan uusia ulottuvuuksia makuunsa. Ohjeissa on toisinaan hieman tulkinnan varaa sillä joistain ohjeiden kohdista oikaistaan ammattilaisen tyyliin – lukijan vaan pitäisi olla myös ammattilainen, että voisi itsekin oikaista oikein
Voissa paistettua kuhaa Sauce Hollandaisella ja piparjuurivaahdolla. Siikaa voissa paistettuna. Hmm. NAM. Syksy on sitä aikaa kun siikaa tulee ja tänään hain kaupasta kun siikafileen hintakin oli vain 9,90/kilo
Lisukkeeksi paistoin voissa sipulia ja porkkanasuikaleita ja tein salaatin. Piti kokeileman smetanaa kerman sijaan ja toimiva yhdistelmä oli myös tämä, hiukan erilainen
Sekin olla kyllä kaiken vaivan ja odottelun arvoista. Kyllä, kaikki on sen arvoista. Lähes tulkoon jokaisella suomalaisella on oma versionsa Karjalanpaistista, Läskisoosista tai vaikkapa kalakeitosta
Liikkele lähetään siitä että napataan laudalle leivinpaperia ja sen päälle n. Hmmm. Slurps. Muistuttaisin tuosta Snellman skabasta, jossa blogini on mukana mukavasti 2
Mutta voissa paistaminen lienee kuitenkin yleisin kypsennystapa ja ehkäpä paras. Aidossa voissa on makua, hivenen hapan ja runsaampi jotenkin aidompi, mutta ei sitä ole aina saatavilla
Takuu varma lisuke lähes kaikille liharuoille on klassiset valkosipuliperunat. Ne maistuvat hyvin myös kasvisruokien kaverina ja uppoavat monelle myös sellaisenaan
Mutta puhutaanpa siitä sokerista. Ennen kuin kukaan ehtii sanoa mitään hedelmäsokerin ja ”höttösokerin” eroista, linkkaan tähän tämän Hesarin jutun fruktoosista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.