Olen tässä vuoden varrella tekaissut jos jonkinlaista variaatiota puuroista (ks. reseptit osio, Puurot) syöhän meistä suomalaisista joka kolmas puuroa joka ikinen aamu ja kolme neljästäkin joskus
Mikä metsäinen maku. Kaitasen tilan villisika on itsessään jo erinomaista lihaa, mutta villisian sisäfile kohoaa uuteen ulottuvuuteen, kun se grillataan männynoksaan keihästettynä
Hernekeitto, hernerokka. Perusruokaa mikä täyttää vatsan ja saa hymyn huulille. Tätä hernekeittoreseptiä voi aivan miten vain "tuunata", maku on se juttu
Nyt on kotimaisten juuresten ja keittojen aika. Miten hyvältä lautasellinen kaskinauriskeittoa maistuukaan kirpakassa pakkassäässä ulkoilun jälkeen tai sunnuntaipäivällisen alkuruokana
Katinkkan Kuusenkerkkä Siirappi. Kuusenkerkkä on vanhahko tapa uuttaa makeaa Siirappia. Sitä on käytetty yskänlääkkeenä ja antamaan hiven,-ja kivennäisaineita
Mahtavaa villisian sisäfilettä mäntyvartaissa. 5. 7. 2014 by Merja 4 kommenttia. Mikä metsäinen maku. Kaitasen tilan villisika on itsessään jo erinomaista lihaa, mutta villisian sisäfile kohoaa uuteen ulottuvuuteen, kun se grillataan männynoksaan keihästettynä
Ensimmäisenä adventtina vietimme sukuni kesken puurojuhlaa joulun avajaisien merkeissä. Toteutin pitkään haaveilemani unelman ja kutsuin koko suvun koolle
Moikka. Tänään on ollut kiva päivä. Mikä siitä on tehnyt erikoisen mukavan on ensinnäkin. herääminen hyvin nukkuneena ilman herätyskelloa oman kullan kainalosta (1)
Olkipukit lähtevät pian kaapin perukoille. Niiden aika tältä vuodelta on ohi. Onneksi niiden tuunaus aloitettiin ajoissa, niin pääsivät esille vielä tämän vuoden puolella
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.