Pitkään pähkäiltyäni reseptiä päädyin Kiran inspiroimana hauduttamaan posket portviinissä. Vaikka kevät tekeekin jo hyvin tuloaan ja mieli tekee kaikkea vihreää ja kepeää, niin kyllä pitkään muhinut pataruoka aina viikonlopun pelastaa
4 dl hedelmiä/marjoja (nektariini ja päärynä). 4 dl hedelmiä/marjoja (nektariini ja päärynä). Aina on aikaa syödä yksi herkullinen pannukakku ja kun valmistaa sen sen Vuoden keittokirjan tapaan, pannukakkuja on aikaa syödä taatusti kaksikin
Hedelmiä, marjoja ja kookoskermaa (4 henkilölle). 2 kpl kiivihedelmiä. 2 kpl kiivihedelmiä. Helpon ja herkullisen jälkiruoan valmistaminen käy käden käänteessä
Tässä eräänä päivänä rupesi tekemään mieli jotain hieman erikoisempaa pitkään haudutettua evästä. Hetken pohdinnan jälkeen mieleen juolahti porsaan posket, joten niitä piti lähteä metsästämään
Näiden kaurakeksien juju on aivan loistava, koska tähän ohjeeseen pystyy soveltamaan kaikenlaisia ryynejä ja hiutaleita, kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä
On muuten ollut tämän tuotteen ansiosta kermaisemmat puurot vähään aikaan aamupalakulhossa… Tuorepuuron sekaan voit käyttää mitä tahansa marjoja, siemeniä, pähkinöitä ja kuivattuja- tai tuoreita hedelmiä
- marjoja ja hedelmiä. marjoja ja hedelmiä. Yllättääkö makeanhimo sinutkin hieman turhan usein. Itse olen oikea herkuttelija ja viime aikoina olen taas kiinnittänyt huomiota liialliseen sokerin puputtamiseen
Sen jälkeen, kun olen päässyt raakakakkujen maailmaan, jossa valkojauhotuotteiden, sokerin ja maitotaloustuotteiden sijasta käytetäänkin pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä, kylmäpuristettua kookosöljyä, marjoja ja hedelmiä sekä makeutukseen hieman hunajaa tai agavesiirappia ja mahdollisesti ripaus vaniljasokeria, en enää perinteisiä kakkuja ja leivonnaisia oikeastaan kaipaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.