Ajattelin tehdä pienen postaussarjan parhaiksi havaitsemistani lounaspaikoista Turussa. Onnekseni ihana työpaikkani tarjoaa työntekijöilleen lounasedun, joten pääsen nauttimaan ulkonasyömisen riemusta halutessani vaikka viisi kertaa viikossa, vaikka usein pakkaankin töihin mukaan omat eväät ja säästän lounarin johonkin spessumpaan hetkeen
Kuka muistaa helmipuuron. Silloin muksuna tuo puuro oli suurta herkkua. Varmasti sitä on aikoinaan meillä kotonakin tehty, mutta erityisesti mieleen on jäänyt serkun äidin keittämät puurot
Helmikuun haaste leivontafoorumilla oli nimeltään "korvapuustin uudet kasvot". Säännöissä sanottiin, että puusti täytyi olla tunnistettavissa ja se piti olla rullattu
Olen aina ennen tehnyt vasta laskiaistiistaiksi hernekeittoa sekä laskiaispullia, mutta tänä vuonna nautimme näitä perinteisiä laskiaisherkkuja jo laskiaissunnuntaina
Maista viljahelmiä ja tarkista, että ne ovat kypsiä. Kolmen viljan helmiä, parsaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja 4-6 hengelle lisukkeeksipuntti vihreää parsaa, puumaiset tyviosat katkaistuna2dl öljyyn säilöttyjä aurinkokuivattuja tomaatteja2 salottisipulia2 isoa valkosipulinkynttä3dl kolmen viljan helmiä (tai spelttivehnää/bulguria)7dl vettä2rkl kanafondiasuolaa ja mustapippuria1rkl voita1dl parmesaaniraastetta½dl silputtuja yrttejä (minulla oli basilikaa ja lehtipersiljaa) Hienonna salottisipulit ja valkosipulin kynnet
Hei, ihanaa ja mahdollisimman kivutonta Harvinaisten sairauksien päivää teille muille harvinaisille. ♥ Harvinaisten sairauksien päivää vietetään aina näin helmikuun viimeisenä päivänä
Kaupallinen yhteistyö Floran kanssa. Helmikuun puolessa välissä alkanut kasvispainotteisen ruoan projekti on haastanut miettimään mahdollisimman herkullisia ja monipuolisia kasvisruokia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.