No nyt on sitten meikäläinenkin vihdoinkin ajautunutnyhtöpossuja valmistamaan. Kesän aikana tuli tehtyä parikin kertaa, toisella kertaa piti saada helpolla sapuskaa isolle joukolle ja toisella kertaa äitini oli vierailulla
E. n. s. i. m. ä. e. y. h. t. ö. p. o. u. k. l. ,. a. j. d. V. r. v. T. A. P. b. q. K. c. S. g. I. f. H. C. w. &. -. 8. 0. M. 2. 1. W. B. 3. 4. L. O. (. ). 5. D. d l. t l
Lopputulos on mehukkaampi, eikä keittäminenkään vaadi juurikaan aktiivista valmistusaikaa - mitä nyt välillä kattilaan on mukava kurkistaa hitaasti kypsyvää lihaa ja hieman lisätä sinne vettä haihtuneen tilalle
Salaattiin laitettiin iso pala kaalia ohuina suikaleina ja karkeaksi raastettua porkkanaa. ) Ensimmäisellä kerralla kun nyhtöpossua kokkailin, ajattelin että nääääh, kyllä se vähemmässäkin ajassa valmistuu
(Paista/lämmitä valmis pulledpork pannulla, revi liha nyhdöksi ja lisää sipulit joukkoon). Yksinkertaisella täytteellä tehdyt pitaleivät ja kannattaa vaivautua tekemään pitaleivät itse, koska ne ovat sen vaivan väärti
Muutama viikko sitten serkkuni kertoi, että oli tehnyt pulledporkkiaja kehui kovasti. Minäkin halusin tietty kokeilla ja nyt viikonloppuna hommattiin tarpeet
Ja kylmä maito. Pasta joka yllättää helppoudellaan ja valmistamisen nopeudessa. Pulledpork pastaa. Runsaasti aitoa voita päälle sulamaan ja voi tuska kun on hyvvee
S. y. k. s. o. n. e. d. t. i. p. ä. l. ,. m. v. u. r. a. J. ö. h. L. j. P. f. (. U. 2. 0. 1. 5. ). R. T. O. M. A. I. N. D. /. K. E. g. H. -. w. c. 8. V. Ä. 3. 7. ”. k g. d l. t l
Hampurilaissämpylän sijasta voi käyttää paistovalmista ciabattaleipää tai tortilloita. Pulledporkin eli nyhtöpossun lihan voi kypsentää hyvissä ajoin etukäteen
Trendikäs pulledporkja perinteinen voileipäkakku yhdistyvät tässä juhlavassa suolapalassa. Leivokset on rakennettu Runeberginvuokiin, jotka antavat korkeutta ja muotoa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.