V. e. l. j. n. i. u. o. r. m. p. t. k. a. ä. y. v. s. d. K. ,. h. S. R. b. w. D. -. L. A. J. c. P. ö. E. U. ). I. T. H. ". g. M. O. 6. 2. 5. 1. /. 4. (. 0. 3. N. 8. d l. t l
tämän postauksen kuvat saattavat aiheuttaa nälkää ja himoa päästä Silvopleehen – ja äkkiä. Seuraava kohteeni taitaakin olla monille jo ennestään tuttu, nimittäin Hakaniemessä Toisella linjallasijaitseva Satu Silvon perustama kasvisravintola Silvoplee – joka onkin äänestetty viime vuonna Helsingin parhaaksi kasvisravintolaksi – pääsee tänään esittelyvuoroon
Tocan Taste of Helsinki -menu. Kävin tällä viikolla herkuttelemassa italialais-suomalaisessa Toca-ravintolassa, joka sijaitsee Unioninkadulla, Kaartinkaupungin päässä
Alueella on tietenkin myös runsaasti viini- ja drinkkipisteitä, kahvipaviljonki ja näytteilleasettajia, jotka myyvät kaikkea mahdollista oliiviöljystä makeisiin
Meidät koukutetaan niiden makuun jo lapsena kotitaloustunnilla, ja koska kyseessä on erittäin simppeli ja herkullinen leivonnainen, sopii se tarjottavaksi moneen tilaisuuteen
Omat-palat on ajatuksena jo niin herkullinen, että olen jo pitkään halunnut niitä testata. Pohja oli kovahko ja Omareista ja kermasta keitetty kuottutus suorastaan säälittävän ohut
) Jäätelöä voi tehdä myös itse ja vieläpä ilman jäätelökonetta. Tämä jäätelöohje pohjautuu kolmeen raaka-aineeseen, kondensoidusta maitoon, glukoosisiirappiinja Flora Vispiin, jonka tilalla voi tietysti käyttää myös oikeaa kermaa
Pohja on kuin pehmeä keksi, jota pystyy helposti leikkaamaan, täytteenä runsaasti voita sisältävä kreemi, johon on sekoitettu Daimia ja pinnalla suklaakuorrutus
sokeriton, rasvaton ja gluteiiniton marjapiirakka ”murutaikinalla”. Iltapäivän kahvivieraita kestittiin eilen xylitolilla makeutetulla, sokerittomalla ja glutenittomalla marjapiirakalla, jonka pohja muistutti murotaikinaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.