Tällä kertaa vuorossa on uskomattoman nopeasti ja helposti valmistuva hernepesto, joka sopii täydellisesti rapean pekonin kaveriksi pastalle kuin pastalle
K. o. k. a. i. l. m. e. d. n. u. v. h. t. 5. /. 1. 4. r. s. T. ä. p. ,. y. j. -. M. ö. R. S. c. I. g. z. 8. 0. 2. f. 6. ½. 3. L. J. P. C. H. A. w. –. (. ). b. q. '. é. F. x. t l
Kun pasta on valmista, kaada vesi pois ja sekoita pastan joukkoon sitruunaöljy. hernepesto. Pastaveden kiehuessa on hyvin aikaa valmistaa hernepesto ja sitruunaöljy
R. o. k. i. t. n. a. s. v. u. d. e. r. N. y. ä. m. j. p. l. O. ,. h. H. c. ". g. -. Y. T. ö. D. M. K. b. J. P. S. E. V. (. 6. ). 4. 0. f. 2. 1. 5. 3. –. a l. a n. r k. t l
Tarjoile pastan kera tai esimerkiksi lihan tai kalan lisukkeena. Syksyn suppilovahverokausi on kuumimmillaan, joten on aika tehdä metsän herkuista tomaattipohjaista kastiketta
- Kaada seos pastan joukkoon ja sekoita. Pastat ovat siitä mainioita, että voit varioida niitä, miten tykkäät ja monesti vähilläkin aineksilla mennään jo pitkälle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.