Vihreä pesto on monikäyttöinen mauste ja todella helppo valmistaa itse. Itse käytän pestoa useimmiten perinteiseen tyyliin esimerkiksi pastaruokien maustamiseen
Ajapestoa vielä monitoimikoneessa. Varsinaisen “herätyksen” tähän pastaan sain Chez Jouni ohjelmasarjasta, jossa Jouni ranskalaisen kokki ystävänsä kanssa teki tästä ranskalaisen version (Nizzalainen jos en väärin muista) Pasta Pistou tai jotain sinne päin
Kuullota sipuleita kattilan pohjalla öljyssä. Lisää vesi, fondi ja herneet. Nosta kattila liedeltä, lisää puolet kinkkupaloista ja soseuta keitto sauvasekoittimella
- Niiden päälle pekonipalasia ja pari ruokalusikallista pestoa. Hän on varmasti osaltaan syyllinen siihen, että minä olen kiinnostunut ruuasta ja erilaisista mauista
P. e. s. t. o. p. a. r. m. n. k. j. u. i. v. l. ,. ä. y. h. T. ). K. H. b. ". 1. L. 2. 3. S. c. 4. ö. 5. V. 0. -. d. (. 8. g. 6. /. 7. J. A. C. M. ) l. d l
T. o. m. a. t. i. -. z. r. e. l. p. k. n. s. u. h. ,. j. v. A. ä. d. ö. y. 1. 2. P. b. E. N. (. ). 5. 0. g. 3. ~. +. c. S. L. K. f. V. H. O. R. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.