Yksi ensimmäisistä kokeiluun päässeistä puolentunnin aterioista oli Kokit ja potit -Hannelen nopea, thaihenkinen possu-nuudelisalaatti, jossa raikas ja rapea salaattipohja yhdistyy salaatissa mausteiseen possuun
Ja tuo puolituntia pitää sisällään kaiken - leipomisen, paistamisen sekä jälkien siivouksen. Ohjeen nappasin Mamma rimpuilee -blogista ja se menee näin
Tällainen sämpylöiden ohje löytyi Your homebased mom -blogista. ) Puolentunnin pullat. Nämä ovat mielestäni enemmän amerikkalaistyylisiä sämpylöitä - eli siis pullia
Pääset helpolla - vähän pilkkomista ja joskus vähän ruskistamista, uuni hoitaa loput. Tunnin kuluttua ota uunista sen verran että lorautat lopun kerman joukkoon ja sekoitat sisällön kunnolla
50-luvulla rakennetussa alkuperäisessä retrokuosissa olevassa vessassakaan ei peiliposeeraukset onnistuneet. 50-luvulla rakennetussa alkuperäisessä retrokuosissa olevassa vessassakaan ei peiliposeeraukset onnistuneet
Pulled pork eli kotoisasti nykysuomella nyhtöpossu on edullinen, ja maailman paras, bbq-herkku, jossa yhdistyy hitaasti kypsennetty rasvainen porsaanliha tulisen makeaan bbq-kastikkeeseen
Luomon Jouni Toivanen kypsentää taas parsansa öljyssä kevyesti paistaen ja hauduttaen, ohjeistus löytyy Luomon keittokirjasta ja oli muistaakseni myös Glorian ruokalehdessä, tavoitteena välttää maku- ja aromiaineiden karkaaminen keitinliemeen
- Ruoan päähenkilö on omena,ei possu. 20 Tunnin omenapossua 1kg omenoita1 1/2dl Sokeria80g VoitaAppelsiinin kuori lyö omenat isoiksi paloiksi ja pataan kerroksittain. Tunnin päästä laske 100 ja anna olla 4h, laske sitten vielä 80 asteeseen ja anna olla 5h. Sinappikastike 1pkt Pekonia3-4 isoa herkkusientä2dl kermaa1tl sinappijauhetta 1rkl Dijon sinappiaRosmariinia (kuivattu)Suolaa & Pippuria Ruskista pekoni ja lisää pilkotut sienet. 3-4 isoa herkkusientä
Olet oppinut paljon jos ymärrät, että yhteen ainoaan palaan hienoa tummaa suklaata voi kätkeytyä miltei ekstaattinen nautinto, jota ei saa edes kymmenestä Snickers-patukasta
-. -. -. -. -. H. r. a. P. t. l. i. n. u. s. y. m. ä. p. v. e. k. o. j. h. ,. M. d. ". J. f. b. ö. N. (. ). S. I. V. E. T. g. K. O. 2. 6. 4. =. D. 0. 3. /. ½. +. 1. 5. 9. R. F. U. L. A. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.