2 rkl
kasvismaustetta (esim. “Allkrydda“, jota saa kaikista itämaisista kaupoista)
2 rkl
etikkaa tai sitruunamehua
3 rkl
oliiviöljyä
1 tl
mustapippuria
Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen Sekoita valkosipulimurska, oliiviöljy, mustapippuri, etikka ja kasvismauste uunivuoassa ja lisää sitten lihapalat vuokaan. Kääntele lihoja, kunnes ne ovat kauttaaltaan marinoituja.
Tässä asiassa minua komppaavat myös Peppi Aralehto ja Ari Ruoho. Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä kuukauden raaka-aineena oli maa-artisokka ja kokkipariskunnan mukaan maa-artisokka ei todellakaan ole kovin monikäyttöinen raaka-aine
Tämä sanonta on varsin pätevä meille seutukuntalaisille, jotka aiemmin joutuivat sitä parempaa kulinaarista elämystä hakiessaan jyryyttämään junalla Helsinkiin asti, mutta enää ei tarvitse
n puheenjohtaja, valtavouti Ari Arvonen. Lihaliike Reino Jokisella maistatetaan yrityksen tuotteita ja keittiömestari Chef Rôtisseur Tiina Miettinen tekee Hyvän Ruoan Ystävät -yrityksessään tarjolle erityisen kilpilounaan
Turkuun tilaisuutta varten saapunut Paistinkääntäjien Suomen valtavouti Ari Arvonen kiittelee koko Turun ravintolaelämän kehittymistä viimeisten kymmenen vuoden aikana ja ylistää Smöriä
Maistelimme ensin aamupäivällä kevytjuustot, iltapäivällä ensin cheddarit ja lopuksi vuohenjuustot. No, eroja löytyi vaikka miten, ja kun yhteen laskettiin aina neljän ari arvioijan pisteet, saatiin aikaan hajontaa
– Kun kuulin asiasta ensimmäistä kertaa haukkasin vähän henkeä, kertoo Rostenin Leipomon tuotantopäällikkö Ari Vuori, jonka vastuulla oli saada leipomolle tehty jättitilaus kunnialla maaliin
ribsejä, lohitartaria ja kasvis-hotdogeja ja lihaleipiä sekä herkullinen jälkiruoka. Pekka Terävä, Ari Ruoho, Peppi Aralehto, Matti Jämsén, Erik Mansikka, Eero Vottonen sekä hallitseva mestari Heikki Leikola
– Minulla on hyviä kokemuksia sekä Paimion että Porin renkaista, joten tuumin, että ajan hengessä täytyy myös Turkuun täytyy saada tällainen, sanoo Turun Reko-renkaan perustaja Mari Rintala
Mari Ruokonen. ) ja K-supermarket Manhattanin henkilökunta sekä Paistinkääntäjien Turun aluevouti Turkka Oiva (keskellä) ja valtavouti Ari Arvonen hetkeä ennen Paistinkääntäjien myöntämän kilven paljastusta
Makutuomaristo, josta kuvassa näkyvät Turun aluevouti Turkka Oiva (vas. Kun kellotuomari Kai Järnström huikkaa, että jälkiruokien on oltava valmiina kahdeksan minuutin kuluttua, eikä yhdellä kilpailijoista ole vielä edes lautasia missään, alkaa katsojankin vatsaa vääntää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.