Teen munkkirinkilät lähes samanlaisesta pullataikinasta, kuin esimerkiksi korvapuustit, mutta munkkirinkilöiden teossa taikina kannattaa jättää vielä löysemmäksi kuin pullien leivonnassa
Hyvä munkkitaikina tulee pullataikinasta, rasvaa vain vähän vähemmän kannattaa käyttää. Öljy on sopivan kuumaa, kun taikinan palanen ruskettuu kauniisti minuutissa
P. e. r. u. s. p. t. i. m. n. k. l. ö. T. ä. ,. o. j. a. v. y. 5. d. 1. h. (. 0. g. ). 2. 4. -. V. L. K. S. 3. A. I. J. M. N. d l. t l. L a. S e. I r. K u
Alusta taikinaa niin kauan, kunnes taikina irtoaa käsistä ja kulhosta. Tänä vuonna oli vuorossa perinteiset munkkirinkilät, jotka ovat erittäin kuohkeita ja meheviä pitkän kohotuksen ansiosta
Muutamat vuodet taaksepäin ovat näyttäneet, että donitsit, munkkirinkilät ja munkkipossut ovat ajatonta herkuttelua, enää ei tarvita vappua tai muuta juhlaa tehdäkseen donitseja
Ne ovat hyviä kaneli-sokerissa pyöriteltynä sellaisenaan, mutta perinteisesti ne nautitaan joko paksuhkon suurustetun kaakaon tai suklaadipin kera, joihin churroja dipataan
Lohikeitto Vegaanin lohikeitossa kalan voi korvata soijatuotteilla tai vaikka munakoisolla. So-Up järjestää Suomi100bloggaa-haasteen, johon osallistutaan kirjoittamalla Suomi-aiheinen blogipostaus
Alusta jauhot nesteeseen vähitellen ja vaivaa taikinaa kunnes se irtoaa kulhon seinämistä. Laske munkkirinkilät kuumaan öljyyn yksitellen, niin monta kuin kattilaan mahtuu ilman että ne tarttuvat kiinni toisiinsa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.