Tässä on tullu laiteltua kaikenlaista sitä tahtia, ettei bloggailu oikein onnistu samassa vauhdissa. Tämä postaus sisältääkin enemmän tunnelmia kuin reseptejä, koska en jaksa alkaa niitä nyt kirjottaan
Meillä tehtiin kotona laskiaispullat joka vuosi, kuten Kotiruoka-kirjassa neuvotaan. Tähän reseptiin olen kopioinut mantelitäytteen ohjeen siitä, en ole varma onko pullaohje kuinka samanlainen
Hillopullat on usein hyviä, joten ajattelin kokeilla toimisiko karviaishillo pullien välissä. Pullan leipomiseen tarvitaan aina oma fiilis, että sitä jaksaa aloittaa, ainakin mulla
-Hillo ehdottomasti. -Manteli ehdottomasti. Vastaukset olivat tämän suuntaisia, kun kysyin ystäviltäni otetaanko laskiaispullia hillolla vai mantelitäytteellä
Minkälainen se sinun mielestäsi on. Useinhan tämän laskiaisherkun syöjät jakautuvat kahteen leiriin, joko hillopullan tai mantelimassapullan kannattajiin
Lähes joka vuosi olen testaillut uusia täytteitä laskiaispullissa. Tällä kertaa piti pitäytyä vain niissä perinteisissä, mantelimassa- ja hillopullissa, mutta uusi täyteidea juolahti mieleeni kuin varkain
Tämän herkun ne ruotsalaiset kyllä osaa. Koko kevätkauden sikäläisissä kaupoissa on saatavana semloja, kuohkeita isoja pullia täytettynä suurella mantelimassa sydämellä ja runsaasti oikeaa kermavaahtoa
Viime viikolla oli pullapäivä. Alunperin piti tehdä ihan tavallisia pikkupullia, mutta osasta tuli tehtyä tällaisia hillopullia, joissa on myös vaniljakreemiä päällä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.