V. i. m. e. k. s. u. n. l. a. t. o. h. r. v. ä. f. ,. j. p. ö. N. y. J. E. H. I. R. U. L. K. O. P. A. S. T. 5. 0. g. 1. 8. 4. -. d. C. B. F. D. Ä. 2. 3. M. /. d l. t l
E. n. s. i. m. ä. e. k. p. y. d. a. t. b. l. o. g. h. j. u. T. r. V. v. P. ,. K. M. B. ö. c. I. A. O. F. G. S. -. H. 7. 9. R. w. ". U. L. f. N. J. (. ). 5. 0. 2. 3. 6. C. 1. /. d l
V. ä. l. i. p. o. s. t. a. u. k. e. h. d. m. n. r. v. K. j. y. N. ,. c. W. b. g. -. A. 2. 0. 1. T. ö. M. H. I. R. E. C. O. P. S. U. L. J. 6. f. /. 3. D. B. 4. 5. (. ). d l. t l
Mies kuuli hirviporukassa kehuja hirven sydämestä tehdystä jauhelihasta. Hirven sydämen liha on todella tummanpunaista rasvatonta lihaa, vielä tummenmpaa kuin kyyhkyn jauheliha
Paista hirvenfilepihvit mukavan mediumiksi ja kokoa annokset haluamallasi tavalla. 350 g hirven sisäfilettä. Osta noin 150 g hirven sisäfilettä per ruokailija. 350 g hirven sisäfilettä
Vähän jouduin minäkin muokkaamaan reseptiä, sherry vaihtui porttiin, lampaan sydämet hirven sydämeen ja sen sellaista, ihan sen mukaan mitä kaapissa sattui pyhien jäljiltä olemaan
Mietin jo nyt mitä siitä hirven munuaisesta voi tehdä. Janne muistelee että isöäiti teki hirven munuaisista jotain leikkeleen tyyppistä, mutta en tästäkään löydä ohjeita
Hirvenpaistista saa helposti hyvää sunnuntairuokaa tai juhlavampaa tarjottavaa vieraille. 1,5 kg hirven sisäpaistia (tai peura, kauris, poro). 1,5 kg hirven sisäpaistia (tai peura, kauris, poro)
Miinulla ei ollut kieltä pakastimessa, mutta puolikas hirven sydän ja pala maksaa kuitenkin löytyi, joten ajattelin kokeilla tätä ruokaa, vaikka olin aavistuksen skeptinen etukäteen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.