Hitaasti yön yli noussut taikina uhkuu aromeja, vastapaistetut croissantit levittävät ympärilleen huumaavan tuoksun, pääset Pariisin kuppiloiden tunnelmaan kotikeittiössä
Julkaisin tämän ohjeen täällä blogissa jo vuosi sitten, mutta pahoin pelkään sen jääneen raparpeririisipuuron varjoon – vaikka onkin monta kertaa puuroa parempaa
V. i. k. o. n. l. p. u. e. m. y. t. ö. s. ä. h. a. S. r. A. v. ,. E. d. j. P. K. -. M. J. f. O. L. ). T. C. I. H. Y. R. N. 2. g. 3. 6. 4. 5. (. 1. 0. 7. c. k g. d l
T. ä. n. b. r. o. i. l. e. t. a. f. v. j. u. k. s. 2. p. A. h. d. ,. m. O. S. y. ö. K. –. N. H. (. c. ). 1. g. M. +. 4. 3. 0. 5. P. L. 7. -. V. J. R. k g. t l. d l
), mutta sillävälin. Iloista keskiviikkoaamua teille kaikille. Minä otan kohta suunnan kohti viimeistä työharjoitteluani, joten voiton puollella ollaan
Eihän niissä mitään vikaa ole, mutta pidemmän päälle alkavat maistua puulta. Ohje on poltellut näppejä jo parisen kuukautta, mutta tämän jäytävän laiskuuden ja saamattomuuden vuoksi ei ole päässyt testiin asti
Alunperin oli tarkoitus tehdä kakusta pienempi ja laittaa täytteet kolmeen kerrokseen, mutta siinä yliväsyneenä kakkua kootessa ajatus ei pysynyt kasassa ja kakkuun tuli vain kaksi täyteväliä
Tuotteliaisuudesta tulee hyvä mieli, mutta nyt kieltämättä myös hieman väsyttää. Sen takia en tänään jaksa kirjoittaa mitään omaa, mutta voin kertoa siitä, mitä muiden kirjoittamaa olen lukenut
N. y. t. e. k. s. o. i. a. u. n. l. m. -. S. ,. j. r. ä. h. v. d. p. E. L. z. R. M. ". ). J. I. g. H. O. ö. A. f. T. (. 2. 5. 1. 0. 4. /. K. 8. 3. P. ) l. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.