Sain ystävältäni kehuja tästä alun perin My new roots -blogissa julkaistusta reseptistä (josta tässä hieman muunneltu versio), joka on gluteeniton "superleipä"
Tämä leipä on siis My New Rootsin legendaarinen The life-changing loaf of bread, suomalaisiin mittoihin sovitettuna ja parilla pienellä hienosäädöllä toteutettuna
Löysin ohjeen ja ylistyksen Kiitos Hyvää -blogista, joka taas nappasi sen My new roots -blogista. Tämä on vannomatta paras gluteeniton leipä minkä olen koskaan ikinä tehnyt
Aamu-uniset hoi. Miten saadaan itsemme hereille aamuisin. Kenties kuppi kahvia jos ei kaksikin. Paleo-keittiöön ja raakaruokakeittiöön kuuluu olennaisena osana kaikenlaiset smoothiet eli sutjaukset (näin suomalaisittain sanottuna) sekä supersapuskat
saksalainen Deep Roots Riesling 2014). saksalainen Deep Roots Riesling 2014). Kalifornian auringosta kotoisin olevaan cioppino-kalakeittoon käytetään perinteisesti päivän saalis
Varoitus. Runsassuolainen. Törkeän maukas. Jotenkin niin vahingossa syntyi keittiössäni vähän välimerellinen ruoka ja voin sanoa, että paatuneet makunystyräni saatiin hereille kun aurinkokuivatut tomaatit olivat muhineet oikein mehukkaan pehmeiksi kastikkeessa
Alkon myyjän antama luomuinen viinisuositus pitää laittaa myös yhteisen hyvän nimissä jakoon, sillä se sopi tämän ruuan kaveriksi kuin nenä päähän - puolimakea Deep Roots Müller-Thurgau -valkoviini (8,99€) nimittäin
Huh, viikonloppu, sadekuurot ja koti. Tälläisinä päivinä tarvitaan lohturuokaa joka piristää mieltä. Paleoliittinen ruokavalio käytännössä sallii riisin, vaikka se on vilja
For some reason the roots found their way into my shopping basket, so decided to try making a soup. I learned also (by making a mess myself) that it might be wise to use gloves when peeling the roots, as they’re really sticky and can make a mess
Kevät ja kesän alku on pullollaan uutukaisia, tuoreita vihanneksia ja minulla menee äkkiä sormi suuhun kun kausikasvikset ilmestyvät toreille ja kauppaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.