H. i. r. v. e. ä. s. t. k. m. l. n. u. b. g. o. j. a. M. ,. h. p. K. S. -. E. 2. 5. €. T. ö. y. J. P. d. R. (. ). 0. 1. 3. 8. c. f. L. /. V. 6. d l. t l
Noin viikko sitten päätin, että teen töihin Runebergin torttuja. Kuitenkin ajatus perinteisestä "torttumallista" ei oikein houkuttanut, vaan halusin kokeilla jotain uutta
Kolme hyvää. sokeriton, rasvaton ja gluteiiniton marjapiirakka ”murutaikinalla”. Iltapäivän kahvivieraita kestittiin eilen xylitolilla makeutetulla, sokerittomalla ja glutenittomalla marjapiirakalla, jonka pohja muistutti murotaikinaa
A. i. v. a. n. m. e. l. t. ö. ä. h. s. p. o. r. k. d. j. y. G. R. u. -. 5. /. 2. 0. 1. 3. T. ,. S. 8. g. ½. (. ). P. H. E. L. V. K. C. f. M. 4. B. c. w. 7. b. J. Ä. Y. D. I. N. U. O. r k. d l. t l. m i
3 dl hyvää kasvislientä. 3 dl hyvää kasvislientä. Mökkinaapureiden tuoma hirven paisti päätyi pataan yhdessä tomaattien, sipulin ja valkosipulin kanssa
The post Helppoa hyvää eli kvinoa-porkkanapihvit appeared first on Feel Good Kitchen. Aiemmin vain ja ainostaan ruåtsalaisen GoGreenin kvinoaa käyttäneenä olin enemmän kuin iloinen löytäessäni kaupasta kotimaista Sunspeltin luomukvinoaa ja nappasin heti kaksi kokonaista pakettia mukaani
Ihanaa ystävänpäivää kaikille lukijoilleni ja ystävilleni. Vaikka tämä onkin ulkomainen hömpötys , mutta minä tykkään tehdä juhlan pienestäkin aiheesta joten siksi tämä ystävänpäivä leivontakin houkuttelee koska on niin sydämmellistä
”Mitä kuuluu Marja-Leena, I`m sorry…” En ole Marja-Leena, mutta Paleokeittiö on nyt ollut emännän elämässä niin paitsiossa, että tekee mieli lausua nuo Leevi & The Leavingsin klassikkobiisin sanat ihan itselleen
L. a. u. n. t. i. o. m. ä. p. v. l. s. k. h. d. j. r. P. e. y. B. g. ö. H. ,. T. 6. 0. -. 4. 5. 2. 1. f. 8. (. ). N. R. S. V. K. b. é. A. M. c. C. z. D. O. I. E. J. d l. t l
13. 2. 2016, kello on 0. 07 perjantain ja lauantain välisenä yönä, kun kirjoitan tätä postausta. Tajusin nimittäin juuri, että ystävänpäivähän on jo päivän päästä, kääk
Croissantit (erityisesti mantelicroissantit), tuulihatut, patonki, crepet, sipulikeitto, bouillabaisse, creme brulee, croque monsieur –leivät… Meitä molempia miellyttää erityisesti se, kuinka yksinkertaisesta ruoasta voi saada käsittämättömän hyvää, kun huolella tekee
N. a. m. &. v. i. e. l. ä. k. r. n. -. o. t. u. s. H. h. y. ,. j. T. L. p. ". d. ö. J. f. I. b. g. M. R. 4. ). 5. 0. 2. 3. 1. P. K. V. A. c. O. C. S. é. <. d l. t l. O i
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.