Lisäksi mokomat päivätyöt syövät osan hyvästä blogiajasta. Mehevät suklaakakkupohjat ja ajatuksia. Blogini päivitykset laahaavat tällä hetkella hieman jälkijunassa
Minulla on vieläkin vaikeuksia uskoa Neidin edistymistä. Olemme pikku hiljaa kokeilleet hänelle kaikenlaista ja nyt on ruokavalioon saatu lisättyä kauran ja suklaan lisäksi vehnä
Lauantaina tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun isoveljeni pääsi ylioppilaaksi. Yhtä kauan on siitä, kun maistoin äitini leipomaa suklaakakkua, jonka julistin heti maailman parhaaksi
Makaronilaatikko. Tykkään. lihalla ja ilman, enemmän ehkä ilman, tai riippuu käyttötarkoituksesta. Pikku-Kokki tykkää myös, ja laumamme kolmaskin hahmo
Yhteistyössä Philips / Kaupallinen kampanja. Olisiko parempaa tapaa aloittaa itsenäisyyspäiväviikonloppua ja näin virallisesti alati kiihtyvää joulunodotusta kuin oikein mehevällä arvonnalla
Terveellisyys on tämän ajan myyntivaltti numero yksi ja vaikka minua aavistuksen hävettääkin käyttää sitä julkeasti tässäkin otsikossa, uskaltanen väittää sen olevan täydellisen osuva näitä peanut butter cupseja jäljittelevän herkkuni kuvaukseksi
Jouluvalot on viritetty niin pihalle kuin sisällekin tuomaan jouluntunnelmaa pimeisiin iltoihin. Tänä jouluna odotan lunta ehkä enemmän kuin joululahjoja
Viime aikoina blogin kirjoittaminen on tapahtunut ehkä vähän vasemmalla kädellä – tasaisesta laadusta olen yrittänyt pitää kiinni, mutta tiedän itse käyttäneeni huomattavasti vähemmän aikaa blogiin, kuin mitä ennen
Kinderkakkua on tullut tehtyä ennenkin KLIK (. ja silloin ihanan Tyyne-kisun kunniaksi, RIP rakas Tyyne♥), mutta väitän että tämä Kinderkakku syntyy puolet nopeammin ja puolet pienemmällä vaivalla
Manhattanin juustokakku. 6 rkl voita tai margariinia. 200g Digestive-keksejä murskattuna. 400g Mascarpone-tuorejuustoa (Philadelphia tai joku muu maustamaton käy yhtä hyvin)
Toiseksi oppilaaksi saimme isosiskoni ystävän, joka on kyllä myös minun ystäväni. Trendiruuasta tuli tavisten herkkuSushi on varmasti viime vuosien trendikkäimpiä ruokia
Hiya. Kokkailu täällä on mennyt pitkälti tuttujen ruokien parissa. Siitä valitettavan vähäinen uusien reseptien esittelykin, jos ei jo ole tullut mainittua
Helpolla pääseminen ei ole koskaan ollut ensisijainen tavoitteeni elämässä. Mutta katso - jos jotain näin upeaa voi syntyä menemällä sieltä mistä aita on matalin, miksi ei päästäisi itseään joskus helpolla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.