V. e. i. t. s. n. l. k. a. u. j. ä. v. o. h. ,. m. ö. r. O. y. d. N. p. (. 5. ). f. T. w. x. /. R. S. P. 4. c. M. b. '. E. g. 3. 2. A. I. Ä. 1. 0. 9. K. J. L. ) l. d l. r k
K. u. t. e. n. s. i. a. l. r. o. k. ,. ä. m. v. h. p. P. d. y. ö. j. U. -. b. g. R. ¾. 1. 2. c. 4. (. ). 0. ½. 7. H. 5. J. L. V. A. 3. M. N. T. t l. d l
Olemme kokkailleet kotona hyviä curryja ennenkin. Dal makhani eli musta Dal on saanut nimensä muhennoksen pienistä mustista linsseistä ja tummista kidneypavuista
Näistä tuli suorastaan syntisen hyviä. Näistä tuli suorastaan syntisen hyviä. Viikonlopun kunniaksi pääsi testiin Soppa365-sivustolta bongaamani sämpyläresepti
Dal on kaikessa yksinkertaisuudessaan yksi intialaisen kasvisruoan helmistä. Mikäli Dal ei ole ennestään tuttu, tässäpä testattavaksi suurenmoinen huttu
H. u. o. n. a. l. i. s. k. ä. y. t. j. v. e. h. m. p. r. T. g. d. S. c. b. -. ö. P. M. ,. L. C. D. 6. 2. 1. /. (. ). 4. 0. f. K. E. J. Y. V. N. Ä. W. F. A. R. 5. O. p i. t l. d l
N. ä. i. n. t. o. s. e. a. p. v. l. q. u. r. m. h. ". f. ,. k. g. j. T. (. y. ). R. C. G. d. J. P. ö. -. K. c. 2. 1. 5. 0. 3. E. A. L. I. w. S. d l. m m
Hirvi vaan on niin hyvää ja hirvipullat taivaallisia tässä kastikkeessa. Pulliin en mitään ihmeellistä laittanut, sillä mielestäni hirven lihan maun pitää itsessään olla se pääasia
Chana dal. Punnitse & Säästä Chana dal. Onko muille Punnitse & Säästä tuttu liike. Itse tutustuin siihen vasta tänä keväänä sattumalta, kun olin käymässä Vuosaaren Columbuksessa
Checchino dal 1887, Testaccio. Checchino dal 1887 on vanha ja hyvin perinteinen roomalainen ravintola, entisen teurastamo-alueen kyljessä Testaccion kaupunginosassa kaakkois-Roomassa. Checchino dal 1887. Via di Monte Testaccio 30, 00153 – Roma (Italy). dal martedì al sabato, dalle ore 12. 00 e dalle 20. 00 e dalle 20
” – - sopivat hienosti kahvi- tai teekupillisen kaveriksi. Aiemmin olen kertonut Domino-tryffelipalleroista, – nyt muutoin sama, mutta Domino-keksien tilalle uusia Marianne-täytekeksejä
WordPress-alustalla (jossa blogini on) on pitkälti yli sata erilaista blogin rakenne – ja ilmevaihtoehtoa, joten aika monta iltaa on mennyt eri ratkaisuja pohtiessa
Nyt kun raparperi on taas hetkellisesti kuuminta hottia, ovat lehdet – sekä muu ruoka-aiheinen media – tottahan toki pullollaan erilaisia raparperiohjeita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.