Koska koulu taas kohta alkaa, blogin puolella ei ihan joka päivä herkkuja nähdä. Muutto takaisin opiskelupaikkakunnalle on vihdoin ohi, ja onneksi saan lomailla vielä viikon ennen koulujen alkua
Ilman valkoista sokeria saa ihan yhtä hyvää. Vohvelit eivät edes välttämättä tarvitse makeutusta, mutta jos sitä haluaa voi laittaa hunajaa tai banaania
Mietein pitkään lähdenkö kokeilemaan viljattoman kakun pohjaa ihan keksimuruperiaatteella mantelijauhoista ja voista, mutta päädyin enemmän taikinamaiseen versioon ja lopputulos oli ihanan mehevä ja runsasreunainen kakku
Samalla taikinalla saa molemmat aikaiseksi kunhan ei laita sokeria vohvelitaikinaan. Ilmeisesti siihen perinteiseen makeaan vohvelitaikinaan laitetaan sokeria, mutta itse tykkään lätyissäkin suolaisista lätyistä jolloin se pieni suola korostaa makeutta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.