Näissä on todella mehevä, hieman mantelinen pohja, päällä ihana vadelma-vaahtokarkkimousse ja kaiken kruunaa raikas tuulahdus tuoreista vadelmista koristeluna
Ei siitä mihinkään pääse, ruisleipä se on sitä parasta leipää. Olen kokeillut tehdä kotonamonenlaisilla resepteillä ruisleipää mutta nyt voin sanoa että näistä tuli ihan parhaita
Kakun pohja on ihanan mehevä Devil's Food Cake-suklaapohja, kakun välissä ja päällä on ihana suklaatäyte/kuorrute sekä vielä raikas vadelmakermatäyte kruunaa kakun
makutomusokerilla, makupastoilla, pyreillä, erilaisilla karkkirouheilla, mm mariannerouheella, saa ihanat piparminttu marengit, salmiakilla, lakritsilla,ja millä vaan melkein, mikä on mielimakusi
). Tässä on todella hyvä vaaleiden pikkuleipien ohje. Pikkuleivät vaativat kylläkin hyvin pitkän vaahdottamisajan, joten yleiskoneon aika kova juttu näissä
Selailin useampia reseptiä, ja muokkasin niistä oman versioni. Kikhernepihvit (n. Mittaa valutetut kikherneet, kananmuna, jogurtti sekä mausteet monitoimikoneeseen
Kääretorttu - jokainen meistä on tehnyt sen jo kotitaloustunnilla. Itse en ole lapsuuden jälkeen montaa kääretorttua leiponut - no tänä vuonna se asia muuttuu
Drops designin sivuilla on sen verran hyvät ohjeet (joilla tämäkin purkamiseen tottunut stiplaaja sai kahdet tossut aikaseksi), joten en nähnyt tarvetta kirjoittaa omin sanoin ohjetta tänne
Pohjassa on tärkeää, että se valmistetaan täyttöä edeltävänä päivänä (ja kakku täytetään syömistä edeltävänä päivänä joten varaa kakun tekoon kolme päivää, näin saat parhaimman mahdollisen kakun tarjolle)
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.