Bloggaamisesta on tullut minulle todella hauska harrastus. Blogin parissa unohdan ihan kaiken muun. Kliseisesti sanottu, mutta teidän takiahan tämä "satuilu" on niin kivaa
Reseptit ja ruoka on uuden asunnon lumoissa unohtunut tästä blogista täysin. Ei niin, etteikö täällä oltais kokkailtu tai ylipäätänsä syöty – oikein tukevasti onkin etten sanoisi
Bongasin kivannäköisiä koristeita ja otin ohjeen talteen. Nyt löysin alkuperäisen ohjeen ja siellä olikin muutama hyvä niksi, jotka olisivat olleet itsellekin ihan tarpeen
Luontaisesti makeutettu – terveellinen (rasvaton, öljytön) punajuuri-suklaakakku. Pitikin mennä eilen sanomaan kuinka meillä lapsetkin syövät terveellistä ruokaa, nimittäin ollaan oltu aika kaukana siitä sen jälkeen
Broileri hautuu meheväksi valkoviinissä ja kuohukermassa. Joskus vuosia sitten bongasin ystäväni Terhin blogista mehevän broileriohjeen, jossa broileri haudutettiin vichyssä kypsäksi ja kastikkeeksi lorautettiin lisäksi tomaattia sekä kermaa
Netin mukaan pataleivät olisi jotenkin suuressa suosiossa olleet jo viime vuonna,. mutta itse törmäsin näihin vasta nyt ja kuulosti aivan liian helpolta tavalta tehdä leipää,
Blogini on mukana Indiedaysin ja Elovenan (klik klik) yhteisessä kampanjassa. Mahtavaa, eikö. Ideana on kehitellä erilaisia puuro-ohjeita aamupalasta iltapalaan
Heipä hei. Viime vuona kokeilin ensimmäistä kertaa Brigadeiroja, Brasilialaisia herkkupalloja ja nyt olikin sitten aika kokeilla niistä valkosuklaaversiota
Google+ Followers. Suositut tekstit. Superdieetti 6 viikkoa ja -15,6 kg. Takana 6 viikkoa Jutan Superdieettiä ja olen keventynyt - 15,6 kg ja senttejä on lähtenyt kymmeniä
Nyt seuraa jatkoa edelliselle Elovenan postaukselleni, jossa esittelin yhden puuroreseptin ja kerroin miten oma suhtautuminen puuroon on vuoden aikana muuttunut
Pari viikkoa sitten Iittala järjesti Tapio Wirkkalan 100-vuotisjuhlan kunniaksi haasteen valmistaa drinkki Wirkkalan suunnittelemaan Ultima Thule -sarjan lasiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.