Juustoinen jauheliha-pastavuoka
Elämää Koivurannassa
Elämää Koivurannassa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 400 g naudanpaitstijauhelihaa
  • 500 g täysjyväpastaa (penne, fusilli, farfalle....)
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 3 dl ruokakermaa (mulla 10%)
  • 1 sipuli
  • 1 yksikyntinen valkosipuli
  • 200 g juustoraastetta
  • 3 rkl soijaa
  • 1 rkl oreganoa
  • 1 rkl timjamia
  • 1 rkl paprikajauhetta
  • ½ tl cayennepippuria
  • 30 minuuttia Tarjoile höyryävän kuumana ja ihanan juustoisena heti

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.