T. ä. y. t. s. a. n. o. e. i. h. m. l. k. u. v. d. M. K. -. p. r. j. N. ,. ö. O. E. 8. 0. g. 1. S. V. 4. –. 5. P. c. w. z. ½. L. 2. R. (. ). A. 3. +. /
Suikaloi tomaatit ja asettele pinaatin päälle. Ota filotaikina pakkasesta ja taittele taikina auki. Puristele varoen pinaatista sula vesi pois ja asettele pinaatit vuokaan
Lukiessani Hesarin ruokatorstaista reseptin nokkoskuhasta uteliaisuuteni heräsi sillä kuha on lempikalojanija tähän vuodenaikaan plantaasilla tuoretta nokkosta on helposti saatavilla
Ne ovat nopeita toteuttaa ja niiden kanssa riittää annos salaattia tai vähän leipää. Pinaatin voi jättää pois tai vaihtaa esimerkiksi freesattuihin sieniin, kasviksiin tai marinoituihin tofuun
Aseta täytetyt päärynät ja nauti esimerkiksi valkoviinilasillisen kera. Avokki suunnitteli suuria ja raaka-aineetkin oli hyviä, mutta myönnetään että minä kisan vein jälkkärilläni
Viimeiset pienet pinaatinlehdet pääsivät täytettyjen lettujen taikinaa maustamaan ja herkulliset – mutta harmittavan pienet – porkkanat naposteltiin ihan semmoisenaan
Huuhtaise pinaatinlehdetja kuumenna esimerkiksi suuri kasaripannu. Vaikka voissa paistettuja kotimaisia ahvenfileitä tai savustettuja ahvenia on vaikea voittaa, eivät höyryttämälläkään valmistetut ahvenet ole kovin pöllömpiä, varsinkin kun niiden kera tarjoaa kivasti maustettuja kasviksia
Kuusenkerkkien kera valkoviinissä haudutetut juuripersiljat. Maminha on etelä-amerikkalaisen leikkaustavan mukaan leikattu naudan kuvelihaksen ja paistin välinen osa
Joulukuun alussa pääsimme maistelemaan ranskalaisen keittiön herkkuja Pariisissa. Ranskalaista keittiötä mystifioidaan turhaan, kyse on loppujen lopuksi vain raaka-aineiden kunnioittamisesta ja niiden ominaislaadun mukaisesta käsittelystä
Sitäpä oli tehtävä, mutta kaksinkertaisena ja pienin muutoksin. Joka tapauksessa tämä ruoka on todellakin niin maukasta ja hyvää, että maistuu kaikille mukisematta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.