Leikkaa possun kylki pieniksi, noin puolen sentin kuutioiksi. Käristä paloja padassa, pannussa tai kattilan pohjalla niin, että rasva irtoaa ja kuutiot muuttuvat rapeiksi
Multa löytyy todella paljon reseptejä rästissä julkaisematta. Kun kokkaa päivittäin yhden tai kahden aterian lisäksi jotain pientä tai suurempaa herkkua, niin kertyy reseptejä aivan valtava määrä “rästiin”, vaikka julkaisisinkin yhden päivittäin
Puhelinsoitto isälle ja ajatukseni sai vahvistuksen, eli juuri tästä lihasta tehdään perinteistä sianlihakastiketta, jota myös läskisoossiksi kutsutaan
Kermainen hirvipata on syysruokaa parhaimmillaan. Hirvenliha on harvinaista herkkua keittiössäni ja tämän lihakimpaleen ostin Joensuun kauppahallista, Hallin lihasta
Näin pääsiäisen jälkeen on kiva palata normaaliin päivä-, ja ruokajärjestykseen. Toiveruokana ensimmäisenä oli tietysti kaikille maistuva spagetti ja jauhelihakastike
Hih ja kauniisti tarjolla,kertakäyttölautasella. D minä olin hirveä ilkimys,tai kuka olikaan. ) kukaan ei ollut tyhjentänyt tiskikonetta eikä myöskään täyttänyt sitä,joten perhe sai tyytyä kertisastioihin,ettei ainakaan enempää tiskiä tulisi
Tein tässä jo taannoin läskisoossia, mutta se versio tehtiin ihan normaaliin ruskeaan kastikkeeseen. Tämä Yhteishyvästä löytynyt ohje oli erittäin kelpo vaihtoehto sille tekotavalle
Tämä on ollut minun yksi kesän lempiruuista lapsuudesta astiksi, vaikka tuhtia kesäruokaa onkin. Tätä oikein odotti, kun uusien perunoiden ja kukkakaalin satokausi alkoi
Viikko sitten järjestelin ruokalehtiäni aikajärjestykseen (todella hyödyllistä hommaa. ) ja mietin että ne kaikki ohjeet vain odottavat kokeilua, miksen niitä useammin hyödyntäisi
En ehtinyt pitämään synttäribileitä, mikä oli tietenkin erittäin tylsää. No, bileitä tässä syksyn mittaan nyt on riittänyt ihan kiitettävästi, mutta olisin tietysti halunnut pitää mahtavat kotibileet ja tietysti leipoa upean synttärikakun
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.