V. a. i. k. e. t. o. r. j. h. s. n. p. u. v. m. l. ,. d. I. y. ä. ". Y. -. P. L. U. S. A. g. D. K. E. ö. M. H. f. T. J. 6. 0. 8. 1. c. 3. b. 5. 7. N. (. ). 2. 4. B. C. 9. F. G. x. O. '. w. R. Ä. W. Z. t l. d l
K. e. i. t. o. k. r. j. a. h. s. n. l. u. p. ä. T. -. m. y. P. C. ,. d. v. O. L. 1. 2. 6. S. V. ö. M. (. ). 8. 5. 0. g. c. A. H. I. N. 3. b. 4. B. 7. D. E. 9. F. G. f. J. x. '. w. Y. U. R. Ä. W. Z. t l. k p. p r. r k
K. e. i. t. o. k. r. j. a. l. s. ä. n. u. y. h. d. ,. ö. m. p. v. -. R. P. I. 2. 6. J. Q. c. L. 1. 0. g. 4. /. (. ). T. 3. S. f. N. E. 5. A. b. B. C. 7. D. 8. 9. F. G. H. M. V. x. O. '. w. Y. U. Ä. W. Z. i l. d l. t l
Levitä ricottaa viipaleille ja laitatoiselle viipaleelle kaikki täytteet, kansi kiinni ja grilliin. Mieskin oli ihan että oliks nää näin hyviä ja sit vaan uutta leipää grilliin kuin nakkikiskalla konsanaan
E. n. m. ä. o. i. k. e. a. s. t. h. l. y. ,. p. u. r. H. v. K. j. d. R. -. I. P. N. g. S. U. ö. f. b. x. Y. L. 1. 4. 0. (. ). 5. 2. V. M. 8. T. c. A. 3. B. 6. C. 7. D. 9. F. G. J. O. '. w. Ä. W. Z. e l. r k. t l
V. i. k. o. n. l. p. u. a. e. t. r. j. h. y. ä. d. v. m. ,. s. ö. P. N. 3. -. z. I. K. J. 2. 5. M. S. T. (. c. ). 1. 0. g. b. L. A. 4. B. 6. C. 7. D. 8. E. 9. F. G. f. H. x. O. '. w. Y. U. R. Ä. W. Z. i l. c m. r k. d l. t l
Sekoitakeitetyn pastan joukkoon pari ruokalusikallistapestoa ja puolet silputuistayrteistä. Pasta jättikatkarapuja hetki oliiviöljyssä (ei liian kauan, sitkistyvät muuten) ja valkosipulin kera, lisää suola ja pippuria maun mukaan
Nämä pinaattitortillat on kyllä ehkä yksi upeimman värisistäruuista, joita olen tehnyt. Tuore pinaatti värjäsi tortillataikinan heleän vihreäksi ja väri säilyi niissäkohtuullisestipaistamisen jälkeenkin
V. i. m. e. v. k. o. n. l. p. u. s. a. d. r. j. h. t. ä. y. T. O. R. b. c. W. g. D. C. ö. ,. K. S. U. J. z. -. Y. 4. 0. f. 3. (. ). 1. 8. P. M. w. I. '. q. B. F. A
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.