Mutta nyt reseptiin niin kerkiätte leipoa vielä vaikka iltateelle ihanaa tuoretta leipää. Tämän aamuinen resepti löytyi Anna Bergenströmin kirjasta Joka kokin keittokirja
Palojen ei tarvitse olla samanmuotoisia, mutta samankokoisia kylläkin. Mittaa vesi ja maito astiaan. Murenna hiiva toiseen kulhoon ja lisää suola ja hunaja
Ja täytyy kyllä sanoa, että itse tehty naan leipä on ravintoloiden leipää parempaa. Naan leipä on Intialainen pannuleipä, jota on todella helppo valmistaa myös itse
K. o. k. t. a. l. v. e. n. r. p. m. i. s. j. ä. u. h. E. ,. N. y. Y. M. ö. T. -. d. B. S. J. O. g. b. V. 7. 2. 0. 5. 3. (. ). P. 1. 8. L. H. c. F. –. 4. +. /. d l. t l
Korkea leipä saattaa itse asiassa murentua turhan helposti. Paista leipää uunissa (hieman keskitasoa alempana) noin 40 minuuttia, kunnes se on saanut hieman kullanruskeaa väriä
Itsetehdyt tikkarit. lisäksi tarvitset digitaalisen lämpömittarin, leivinpaperia, tikkaritikkuja, koristerakeita ja väriainetta jos haluat värjätä tikkarit
Itsekin tykkään leivästä, joka ei mitään höttöä ole (vaikka paistotuore patonki on vain niin ihanaa. Eräs juhannusvieraistamme toi mukanaan gluteenitonta leipää, jota minunkin täytyi päästä maistamaan
T. ä. m. n. a. u. i. e. r. s. p. t. l. ö. y. A. B. g. k. j. J. o. O. h. v. f. S. ,. M. V. F. 5. d. 1. 2. /. (. ). +. K. ". R. -. 4. 0. L. Ä. H. 6. 7. 3. E. N. P. ♥. i l. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.