Mittaa isoon kannelliseen kulhoon marinadin ainekset. Nostele pahtopaistit kulhoon. Kääntele, jotta viipaleet maustuvat kauttaaltaan ja kaikki ainekset menevät sopivasti sekaisin
Jälkimarinointi on helpoin tapa saada kunnolla makua paahtopaistiin. Valmista edellisenä päivänä ja tarjoa raikkaan salaatin ja vaikkapa aurajuustoperunoiden kera
Kyselin viikolla perheeltä mitä he haluaisivat viikonloppuna syödä. Tavallisesti vastauksena on. "tee jotain hyvää", sen enempää täsmentämättä millaisesta hyvästä mahtaisi olla kysymys
Back to basics. Viime aikoina on tullut väännettyä niin paljon erilaisia itämaisia juttuja, että nyt oli ihan pakko palata perusasioiden pariin ja valmistaa ehtaa saimaalaista ruokaa
Kokeilin ensimmäistä kertaa naudanlihaa paistetuissa nuudeleissa ja sehän oli tosi hyvää. Olen aina pelännyt että naudanliha jää helposti sitkeäksi, jos ei sitä osaa valmistaa oikein
Leikkaa naudanfilee poikkisyin ohuiksi ja pitkiksi, noin parin sentin levyisiksi viipaleiksi. Grilli on laitettu tälle vuodelle jo talviteloille, mutta tässäpä vielä yksi grilliin(kin) sopiva lihavarrasohje
On taas se aika vuodesta. Cono Surin järjestämä reseptikilpailu bloggaajille on startannut. Tehtävänä oli suunnitella pääruokaresepti, joka sopii mahdollisimman hyvin Cono Sur Bicicleta Pinot Noir tai Bicicleta Riesling-viinin kanssa nautittavaksi
Gorgonzolalla ja päärynöillä täytetty naudanfilee. Naudanfilee tarvitsee 58 asteen sisälämpötilan ja kauniin vaaleanpunaisen värin saavuttamiseksi noin 20 minuutin paiston
Lisäksi täytteeksi olisi tarjolla tomaattia, rapeaa salaattia, paistettuja herkkusieniä, Jukolan juuston Aito Cheddaria, aiolia, tuoretta korianteria ja tietty sitä nyhtöhärkää naturellina (suola+pippuri) sekä korealaisittain jälkimarinoituna
8 ohutta viipaletta naudanfileetä. 1. Nuiji vasikanfileet nyrkillä tai lihanuijalla. Pane jokaisen fileen päälle kinkkuviipale ja salvianlehti ja kiinnitä cocktailtikulla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.