Helppo jälkiruokaherkku. Tämä resepti lienee Kotiliesi-lehdestä. Helppo tehdä ja maistuu tosi hyvältä. Mangososeen voi soseuttaa esimerkiksi säilykemangoista tai ostaa valmiina vaikkapa vauvanruokapurkissa
Viime viikolla törmäsin sattumalta juustohyllyllä arkisia ruokaostoksia tehdessäni uuteen mangon makuiseen tuorejuustoon ja kesäkuntoon -projektini unohtui sillä silmän räpäyksellä, kun mieleni täyttyi ideoilla sen hyödyntämisestä kesäisissä leivonnaisissa
Näin jossakin kuvan tämän tyylisistä pääsiäismunista ja päätin kokeilla itsekin niiden värkkäämistä. Meille on tulossa ruokavieraita nyt pääsiäisen aikana ja näitä voisi laittaa pieneksi ihanaksi jälkiruokaherkuksi ruokapöytään
Laita ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Kypsennä kastike vesihauteessa koko ajan sekoittaen. Kastike on kypsää, kun seoksen lämpötila on 84 astetta
Ripottele lehtitaikinalevyille tomusokeria ja kauli levyt ohueksi. Laita lehtitaikinalevy leivinpaperin päälle ja levyn päälle leivinpaperi ja toinen levy sen päälle
Ai niin. tää mun on pitänyt kertoa teille jo vuosia sitten, että meidän joulupöydän jälkiruokaherkku on ihan tavallinen luumukiisseli, höystettynä kermavaahdolla ja kanelilla
Oi, tämä on ihanan raikas jälkkärikakkunen ja keväisen kahvipöydän kaunistaja. Ei niin makea, mutta silti tosi maukas lime-valkosuklaapiirakka vie pohjois-amerikkalaiseen makumaailmaan, ja on todella hyvää
Helmipuuroa kookosmaitoon - mitä siitäkin tulee. Herkkua. Idea lähti siitä kun mies helmipuuroa maistettuaan sanoi sen muistuttavan kovasti erästä Thaimaassa maistamaamme jälkiruokaa, jossa oli kuumassa kookosmaidossa kelluvia riisijauhoista valmistettuja värikkäitä palloja
Joulu meni blogin osalta täysin ohi (eikä vähiten siksi, että luotan äidin tekemään joulupöytään yhä vaan), joten tuutataan nyt urakalla pääsiäiseen liittyviä reseptejä
Jos tykkäät tummasta suklaasta ja mutakakuista sekä olet mämmin kanssa kaveri, tämä on sinulle herkkujälkkäri – suklaata ja mämmiä samassa kakussa – nam
Raparperi ja siitä tehdyt jälkiruokaherkut kuuluvat alkukesään. Viimeksi tein jälkiruoaksi raparperipaistosta vaniljajäätelön kera, mutta nyt testivuorossa oli HS
1. Raasta limetinkuori ja purista mehu. Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 10 minuutiksi ja sulata ne sitten limettimehutilkassa miedolla lämmöllä
Tällä kertaa mulla on jakaa teille eräs tähän sesonkiin sopiva jälkiruokaherkku. Mitään hienoa nimeä en oo tälle vielä keksinyt, joten mennään tuolla mielikuvituksellisella (not
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.