Japanilainen juustokakku ja kirsikkakastike
Soul kitchen
Soul kitchen
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 400 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 60 g sokeria
  • 60 g suolatonta voita
  • 6 kananmunaa (keltuaiset ja valkuaiset eroteltuina)
  • 2 dl kuohukermaa
  • 4 tl sitruunan mehua
  • 1 luomusitruunan raastettu kuori
  • 1 tl vaniljauutetta tai -jauhoa
  • 80 g vehnäjauhoja
  • 100 g sokeria marenkia varten
  • 1 lasipurkillinen (680g) hapankirsikoita
  • 1,5 rkl maizenaa
  • 3 rkl sokeria
  • 1/2 pieni tonkapapu raastettuna tai 1/2 vaniljatangon siemenet

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.