Jos raaka-aineet on esivalmistellut valmiiksi niin kastike valmistuu käytännössä siinä ajassa kun esimerkiksi naudan ulkofile vetäytyy foliossa paiston jälkeen
Tässä on nyt pari viikkoa tehnyt niin mieli jauhemaksapihvejä, kun niitä täällä netin välityksellä olen katsellut, että oli aivan pakko niitä itsekin taas valmistaa
Jauhemaksapihvit, se on se ruoka jota meillä nykyään on suhteellisen harvoin tehty. Ei siksi etteikö pihvit olisi hyviä vaan pikemminkin siksi ettei jauhettua maksaa tahdo kaupoista oikein löytää
Jauhemaksapihvit. Meillä tehdään jauhemaksapihvejä aika usein. Naudan maksasta tykkään pihvit tehdä ja tällä kertaa mentiinkin todella helpolla ohjeella
Jauhemaksapihvit olivat maukkaita, vaikka maksa olikin jo hieman iäkkäämmästä hirvestä. Janne sai siis viime viikonloppuna tappaiset hirvimetsällä ollessaan
Salaatti kauden vihanneksista, Härän sisäfile medium ja pippurinen kermakastikeKyllä se vaan on niin että ei tarvitse väkisin pipertää keittiössä ihmeempiä
Kaupan päiväysalelihoista löytyi jauhettua naudanmaksaa, joten pitihän sitäkin kokeilla. Käsittääksen itse maksalaatikko on kuitenkin kohtuullisen työläs tehdä, joten päädyin jauhemaksapihvien valmistukseen
Koulussa jauhemaksapihvit olivat ällötyslistan kärjessä. Tuumailin äidilleni ääneen, että en varmaan ole oikeita jauhemaksapihvejä ikinä edes syönyt ja välittömästi opin, että kyllä niitä lapsena meilläkin kotona syötiin, ja kuulemma melko useinkin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.