Joka juhlan juustokakut
Suore Cucina
Suore Cucina
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 200 g kaurakeksejä
  • 50 g sulatettua voita
  • 2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • 2 dl rasvatonta maitorahkaa
  • 2 dl maustamatonta tuorejuustoa (esim. viola tai philadelphia)
  • 3/4 dl hienoa sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • ½ sitruunan puristettu mehu
  • 4 liivatelehteä Pohja: Murenna keksit. (Oma kikkani on, että laitan keksit muovipussiin, ja painelen ne rikki kantapäällä. Nopea ja kivuton tapa.) Sekoita sulatettu voi keksimuruun ja sekoita käsin massaksi. Laita irtopohjavuoan pohjaosan päälle leivinpaperi, napsauta reunat paikalleen, ja revi ylijäävä paperi pois. Painele pohja-aines tiivisti vuoan pohjalle.
  • 250 g tuorejuustoa
  • 2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
  • 4 liivatetta
  • 1/2 dl kuumaa kahvia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.