P. o. r. k. a. n. u. h. e. ,. j. l. ö. y. t. ä. v. s. i. K. p. d. m. J. S. N. -. 3. 0. %. E. I. D. V. T. M. R. 2. c. f. (. ). 7. 5. g. 1. /. L. H. Y. 4. d l. t l
Sain Minerva kustannukselta käsiini ruotsalaisen ruokatoimittaja Mia Gahnen upeasti kuvitetun Parhaat kesäsalaatit -kirjan, jossa on toinen toistaan herkullisempia ruokaisia salaattireseptejä kesän tuoreista raaka-aineista
K. e. s. ä. k. u. r. p. i. t. a. o. n. ,. v. d. m. h. O. l. (. ). N. j. S. -. b. g. M. y. T. 6. 1. 3. 2. ö. 4. L. P. 7. 5. 0. J. f. C. A. ) l. d l. t l
Paistaminen jatkuu. Pitkä aika on kulunut edellisestä postauksesta. Tässä välissä on kyllä kokkailtu kaiken näköistä mutta huomaan nyt tekeväni paljon näitä samoja juttuja mitä kesänkin aikana
Mukaan mahtui myös "vanha tuttu" mustikkavalkosuklaakakku sekä "uusi tuttavuus" dooleyskakku. Mustikkakakku on aina niiiiin hyvää, dooleys oli pettymys mulle, mutta moni muu tykkäsi
feed image link. Kaiken sen jouluherkuttelun jälkeen on syytä laittaa suut makeaksi. Tuparitonttu toi joulun alla meille Elizabeth Labaun Karkintekijän Käsikirjan ja sitä on tullut tavattua ahkerasti kuola suupielessä, ja erityisesti tämä resepti on tullut testattua jo moneen kertaan
Kun olin päässyt mainostamaan raparperi-herkkuja töissä, sain sitten kuulla myös muita herkkuja. Ja pakkohan niitä oli kokeilla, etenkin kun huomasin että pakkasesta löytyi vielä viimevuotisiakin herkkuja
Nyt sitten väkerrettiin se ihan virallinen versio tästä lähes kaikettomasta voileipäkakusta. Alkuperäinen suunnitelma oli tehdä uudelleen broiskutäytteinen kakku, mutta suunnitelmat muuttuivat kinkkukakuksi, kun tehtävää riitti muutenkin ihan tarpeeksi
Säilöntä on jatkunut viime päivinä ja jatkuu edelleen. Tänään kuivasin eilisen suppilovahverosadon. Aikaisemmin keitin marja-aroniahyytelöä ja omenachytneyn
Vältin tänä jouluna jouluähkyn, vaikka sainkin joka päivä yllin kyllin hyvää ruokaa syödäkseni. Olen jo useampana vuotena miettinyt, onko jouluna lainkaan tarpeellista valmistaa muuta kuin kylmiä kalaruokia
Igor on matkannut kanssamme jo huiketa 20 yhteistä vuotta ja matka senkun jatkuu. Keittiöstä leijuu hurmaava tuoksu ja eikä ihme, kanaa Igorin tapaan eli Igorin kanaa on tuloillaan
Silloin kakun syömisestä tulee tutkimusmatka, jonka kesto jatkuu useiden suupalojen ajan. Isänpäivän kakkuideoita miettiessäni käännyin leipomoiden puoleen ja nappasin sieltä Kinuskileipomo Jenskun kehittelemän Ahaa-appelsiinikakun reseptin
Omenaleivontakausi jatkuu. Tämä piirakka mukailee aiemmin tekemääni mustikka-rahkapiirakkaa, mutta rahkan tilalla on kermaviili ja mustikoiden tilalla omenat
Se on pian viimeiset lomapäivät käsillä, täälläkin. Selkeästi ilmassa on jo syksyn tuntua, vilkaisin juuri kalenteria ja huomasin että lauantaina eletään jo elokuuta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.