Olin nuorena töissä Kirsti Paakkasen mainostoimisto Womenassa, Joka joulu keitimme Voiton puuroa - Viktorian riisipuuroa Kirstin perinteisen reseptin mukaan
Sekoita nestemäiset ainekset omaan kulhoon ja kuivat aineet omaan kulhoon, yhdistä ainekset kerralla ja sekoita kunnolla, lisää lopuksi murskatut valkosipulit ja luumumarmeladi
Tänä vuonna vietettiin lajissaan toista joulua, jolloin karppaus on kuulunut elämäntapoihini. En jaksanut ryhtyä räpsimään kuvia jokaisesta ruokalajista erikseen, joten saatte nyt tyytyä suureen ryhmäkuvaan, jossa suurin osa sapuskoista on esillä
J. o. u. l. n. k. v. a. t. e. i. s. m. y. ö. K. j. ä. h. p. d. L. ,. r. V. f. P. N. T. Ä. Y. E. I. U. R. A. 2. 0. g. 1. S. M. F. (. ). 3. c. /. 5. –. d l. t l
Aiemmin jo kerroin, että tänä vuonna en saa joulusta otetta, vaikka jouluihminen olenkin. Uskon siihen, että omat ajatukset ja tunteet voi kanavoida toisin, jos vaan haluaa
T. ä. t. m. i. n. j. u. r. a. k. o. v. h. ,. e. p. s. l. d. I. M. ö. J. K. y. S. c. f. A. 2. 0. 1. 4. V. -. O. L. E. 5. F. b. P. â. é. Y. &. (. ). w. 6. g. 9. H. R. 3. /. n l. c l
Harmikseni jouluni meni tänä vuonna flunssaa potien, mutta lepäily herkkuja syöden, hyvää kirjaa lukien, lautapelejä pelaten ja torkkupeiton alla lämmitellen teki todella hyvää
Virittäytyminen joulun tunnelmaan tapahtuu hiljalleen viimeistään jouluviikon aikana. Vuodenvaihde ja loppiainen tarkoittavat onneksi pehmeää laskua arkeen ja härkäviikkoihin
Plussana lopuksi myös paras piparkakkuresepti jonka tiedän. Tässä alla koottuna jouluvinkkejä oluista, ruuista, lahjoista, herkuista, tekemisistä ja vaikka mistä Punavuori Gourmet-blogin vuosien varrelta
Joulun pyhät on juhlittuna. Tämä vuonna pöydästä löytyi mätiä, silliä, anopin sinappisilakoita, graavattua siikaa ja lohta sekä graavattuna ja savustettuna
H. u. h. ,. n. o. e. i. k. s. t. ä. J. l. a. m. r. v. d. M. j. 5. y. p. A. ö. O. P. 2. 0. N. 7. g. -. E. ). G. w. b. S. B. 4. 1. L. (. T. K. k g. d l. t l
". J. o. u. l. n. a. j. r. ä. p. i. s. k. v. h. y. T. t. m. d. e. ,. P. -. R. I. C. O. A. K. U. S. 1. 2. 5. 0. g. c. /. *. N. H. M. E. (. b. ). ö. L. +. a l. d l
T. ä. h. n. a. l. k. u. v. o. i. s. t. m. e. j. y. p. ,. r. (. ). Ä. L. d. 2. 1. ´. `. ö. K. R. -. +. J. 8. 0. f. A. S. N. 3. O. M. I. E. H. 5. U. 9. V. b. g
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.