A. n. k. a. c. o. f. i. t. ,. m. r. s. v. ä. l. ö. y. e. M. h. p. u. d. J. j. g. C. N. (. ). S. R. T. I. P. K. '. H. ’. Ä. 1. 5. 0. ½. –. -. 2. V. k g. t l
De luxe- kalapuikot Hasselbackan perunoiden ja fenkolin kanssa, ooh. Pakastimessa on ollut jonkin aikaa seitiä, jolle en ole oikein keksinyt sijoituskohdetta
L. e. i. v. o. t. a. n. l. h. d. u. m. r. s. 4. /. 2. 0. 1. ä. k. p. S. y. ö. j. ,. R. ". V. H. M. x. P. g. 3. f. K. (. ). c. 7. 5. -. A. O. &. ä L. d l. t l
Naureskelin ystävilleni ja hieman myös pahoittelin, että tämän herkun ulkonäkö ei ole kuin suoraan Maku-lehdestä, mutta lupaan sen maistuvan jouluiselta ja makealta
J. o. u. l. v. i. k. n. p. ä. t. E. e. r. s. a. y. j. h. m. O. d. ,. R. H. M. S. T. ö. K. P. c. -. g. L. V. (. B. ü. N. ë. à. b. ). 4. 1. 5. 0. 2. 3. A. /. u l. d l. t l
Mielestäni jouluhalkoon sopii tumma syvä maku ja siitä sainkin idean kehitellä jouluhalkoreseptin. Tämä sokeri muistuttaa vähän fariinisokeria, mutta maku on syvempi ja siinä on lakritsimainen vivahde
Mutta tämänkin herkun voi viedä vielä askeleen pidemmälle, jolloin siitä tulee entistä parempi. Kiehauta kerma, siirappi, kaneli ja kardemumma kattilassa
Tämä suklaaherkku löytyi portugalilaisen ruokalehden sivuilta. Nopea käyttäminen kiehuvassa vedessä ja reunojen irrotaminen veitsellä lopulta onneksi auttoi eikä tarvinnut moussemaista jäädykettä lusikoida suoraan vuoasta
Sen makea kirpeys saa käden lusikoimaan kulhon viimeiseen pisaraan asti. Pico de Gallo säesti varsinkin Costa Rican puolella annoksia tuon tuosta, vaikka se alun perin Meksiko onkin peräisin
Ruuan voi tehdä valmiista äyriäiscocktailpakasteesta ja tai vaikkapa pelkistä katkaravuista (arroz de camarões tai arroz de gambas, katkojen koosta riippuen)
M. o. i. T. ä. m. h. a. n. j. u. l. k. v. r. s. t. e. p. ö. y. S. ). g. ,. A. P. G. 4. 1. ½. d. 3. V. Y. (. 2. 0. 6. -. 8. L. K. ". 5. /. O. u l. d l. t l
Buche de Noel , Yule Log. Meillä joulupöytää koristaa ritarikukkien lisäksi tänä vuonna jouluhalko. Voit tehdä tämän jo edellisenä päivänä ja kuorruttaa tarjoilupäivänä, mutta joka tapauksessa on hyvä antaa rullan jähmettyä kylmässä pari tuntia ennen kuorrutusta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.