-. -. 2. 2. 2. 2. K. u. n. o. l. i. p. e. ,. j. a. v. ä. h. s. m. k. y. ö. t. r. S. V. g. N. d. R. G. 5. 1. 0. 7. (. I. b. w. P. c. ). L. M. 3. 4. 6. T. d l. t l
-. -. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. G. l. u. t. e. n. i. o. f. c. a. ,. 5. d. v. ä. p. s. y. m. 1. k. h. j. (. g. ). r. 3. 0. ö. P. b. K. A. S. V. 4. L. 6. 7. 8. 9. T. M. d l. t l
- Käännä uuni pois päältä ja jätä uunin luukku raolleen. Marenkia, joka on maustettu piparkakkumausteella, karpaloita, kuohkeaa kermaista täytettä ja suolaista kinuskia - joko haluat tietää lisää
2½ dl sokeria. 2 kananmunaa. 2½ dl sokeria. 2 kananmunaa. Pikkuleivät ovat hyvin usein juhlien järjestämisessä se työläin homma tai ei se itse leipominen vaan hyvän ohjeen löytäminen
Tiedätkö sen Fazerin iki-ihanan piparisuklaan, jota myydään aina jouluna sellaisina isoina levyinä. ) Eihän siihen tarvita kuin suklaata ja pipareita - harvinaisen helppoa siis
Alkuperäinen ohje on tosiaan muokattu Dansukkerin lakkamarmelaadien ohjeesta, hillo on korvattu mustaherukkahillolla ja mehu oli karpalo-mustaherukkatiivistettä
Tämän päivän luukussa onkin yksi mun kestosuosikkini, luumu-piparirahka. Olen muuten tehnyt tätä rahkaa kerran jostain toisista pipareista, kun Töysäläisiä ei ollut saatavilla - ei ollut ollenkaan sama
LAKKA-VALKOSUKLAAJUUSTOKAKKU. LAKKA-VALKOSUKLAAJUUSTOKAKKU OHJE. 2 munaa. 2 dl kermaa (vaahdotetaan). 200g tuorejuustoa. 200g valkosuklaa. 2 rkl vettä. 2 tl liivatejauhoa. 2. Anna turvota 5 minuuttia ja lämmitä 20. jääkaapissa 3-4 tuntia ennen kiilteen lisäämistä, tai kunnes pinta on kiinteä. Tein itse tämän kakun tällä kertaa 20 cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan ja tästä tuli melko korkea. Suosittelenkin käyttämään vähintään 24cm vuokaa. 2 munaa. 2 dl kermaa. 200g tuorejuustoa. 200g valkosuklaa. 2 rkl vettä. 2 tl liivate. 3-4 tuntia ennen kiilteen lisäämistä, tai kunnes pinta on kiinteä
Viimevuonna tein glögi-pannacottaa ja tänä vuonna teenkin puolukka-pannacottaa. Annostele laripurkkeihin ja laita kylmään hyytymään vähintään kolmeksi tunniksi - mieluiten yön yli
- Sekoita märät aineet keskenään. Gluteeniton Saaristolaisleipä. - Sekoita kuivat aineet keskenään. - Lisää kuivat aineet erissä märkien aineiden joukkoon
D Enää kaksi luukkua jäljellä. (Itse laitoin tällä kertaa 1 dl mantelilastuja, 1 dl pähkinäsekoitusta ja 1 dl hasselpähkinärouhetta, auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä). 1/2 dl kookosöljyä (tai jotain muuta neutraalin makuista öljyä, esim. 2 rkl hunajaa. 1/2 dl kookosöljyä (tai jotain muuta neutraalin makuista öljyä, esim. 2 rkl hunajaa
Samoin facebookin kautta sain ihania nimi-ideoita, mm. Joulukuu pyörähti taas käyntiin ja Marian Herkkupuodin joulukalenteri makoisine resepteineen odottaa herkkujen ystäviä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.