Maustetut bataattiranskalaiset. Mikä on rapsakka, maukas, suolaisen makea ja pirtsakan värinen. No, tietysti uunissa valmistettu mausteinen bataattiranskalainen eli bataattiranut
Kinuskiset mokkapalat. Oikein mukavaa ja makoisaa huomenta. Voisiko päivä paremmin alkaa, kun sen aloittaa herkullisilla kuvilla kinuskisista mokkapaloista
Kiireisen viikon keskelle ei uskoisi riittävän aikaa leipomiselle. Joskus näköjään tämänkin ihme tapahtuu, kun minulle annetaan arkena tunti lisäaikaa, ylimääräistä energiaa ja puhdas keittiö
Olen kuluneena keväänä hurahtanut ihan kunnolla broilerin siipipaloihin ja koipinuijiin, enkä usko tämän himon ainakaan laantuvan kesän grillikauden aikana
Heippa. Löysin mielenkiintoisen ohjeen fariinimarenkeihin ja olihan niitä pakko kokeilla. Yleensä en ole kovin suuri marengin ystävä vaikka jokunen poikkeus on matkan varrelle osunut
C. a. k. e. p. o. s. i. t. v. h. ä. m. n. j. l. u. N. y. r. b. g. K. d. M. ö. w. c. R. ,. E. L. P. T. O. H. –. -. D. (. 3. 0. ). 2. 1. 7. 5. 6. %. f. S. I. 4. 8. A. V. J. d l. t l. c m
Viime kesänä Dansukker järjesti kilpailun, missä piti tuunata mansikkahillo. Minäkin kehittelin hillon ja kuvailin sen, mutta en muistanut lähettää sitä tarpeeksi ajoissa, joten luomukseni jäi osallistumatta kilpailuun
1. Keitä riisi pehmeäksi kevyesti suolatussa vedessä. Kuori kiivi ja banaani ja paloittele hedelmät. Paista broilerinfileitä öljyssä, kunnes ne ovat läpikypsiä ja molemmin puolin ruskistuneita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.