D Mutta sellainen pieni paketti S-Marketista. ) Tää oli mun vuoden 2015 projekti. Monilla kala ja erityisesti lohi kuuluu joulupöytään, joten tässä on vähän ideaa, miten sen voisi tarjoilla uudella tavalla
Tiedätkö sen Fazerin iki-ihanan piparisuklaan, jota myydään aina jouluna sellaisina isoina levyinä. ) Eihän siihen tarvita kuin suklaata ja pipareita - harvinaisen helppoa siis
Alkuperäinen ohje on tosiaan muokattu Dansukkerin lakkamarmelaadien ohjeesta, hillo on korvattu mustaherukkahillolla ja mehu oli karpalo-mustaherukkatiivistettä
Tämän päivän luukussa onkin yksi mun kestosuosikkini, luumu-piparirahka. Olen muuten tehnyt tätä rahkaa kerran jostain toisista pipareista, kun Töysäläisiä ei ollut saatavilla - ei ollut ollenkaan sama
LAKKA-VALKOSUKLAAJUUSTOKAKKU. LAKKA-VALKOSUKLAAJUUSTOKAKKU OHJE. 200g tuorejuustoa. 200g valkosuklaa. Anna turvota 5 minuuttia ja lämmitä 20. jääkaapissa 3-4 tuntia ennen kiilteen lisäämistä, tai kunnes pinta on kiinteä. Tein itse tämän kakun tällä kertaa 20 cm halkaisijaltaan olevaan vuokaan ja tästä tuli melko korkea. 200g tuorejuustoa. 200g valkosuklaa. 3-4 tuntia ennen kiilteen lisäämistä, tai kunnes pinta on kiinteä
Viimevuonna tein glögi-pannacottaa ja tänä vuonna teenkin puolukka-pannacottaa. Annostele laripurkkeihin ja laita kylmään hyytymään vähintään kolmeksi tunniksi - mieluiten yön yli
-. -. -. T. ä. h. n. o. j. e. l. ö. y. s. i. g. u. t. a. v. b. k. p. m. ,. N. G. 5. d. 2. 1. 0. r. K. S. P. 3. L. 4. M. 6. 7. O. 8. A. 9. (. ). /. J. V. ) l. d l. t l. m i
-. -. K. u. n. o. l. i. p. e. ,. j. a. v. ä. h. s. m. k. y. ö. t. r. S. V. g. N. d. R. G. 5. 1. 0. 2. 7. (. I. b. w. P. c. ). L. M. 3. 4. 6. T. d l. t l
D Enää kaksi luukkua jäljellä. (Itse laitoin tällä kertaa 1 dl mantelilastuja, 1 dl pähkinäsekoitusta ja 1 dl hasselpähkinärouhetta, auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä)
Samoin facebookin kautta sain ihania nimi-ideoita, mm. 200g Marabou appelsiinikrokanttisuklaaata. 5 min 200°C. 20 min tai kunnes pohja on saanut hieman väriä. 20 min ja lisää lopuksi maizena. 200g Marabou appelsiinikrokanttisuklaaata
200 g voita (ota ajoissa huoneenlämpöön). Kuumenna uuni (pitkot 200 astetta ja pullat 225 astetta) ja paista pitkoja noin 20 min ja pullia noin 10 minuuttia. 200 g voita (ota ajoissa huoneenlämpöön)
-. K. a. h. d. e. n. s. t. o. i. l. u. k. p. j. m. g. ö. T. ä. P. v. r. O. y. b. ,. L. Ä. S. ). 1. 2. 0. 7. 5. 3. M. V. A. I. E. D. (. *. * l. d l. t l
Joulukalenterin kuudennesta luukusta paljastuu piparitaikinan ohje. Tämä on Marin äidin Annen luotto-ohje, joten sillä oli hyvä lähteä tekemään elämäni ensimmäistä piparitaikinaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.