Joulukalenterin luukku 7: Graavilohi
SoulFoods & Moods
SoulFoods & Moods
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kg lohifilettä
  • 40 g sokeria, 1 tl rouheaa valkopippuria, 2 tl merisuolaa ja sivele ne lohifileen päälle.
  • Sinappikastike
  • 2 rkl Dijonin sinappia
  • 1 rkl sokeria
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • tilliä hyvin pieneksi hakattuna
  • Sekoita huoneenlämpöiset ainekset sekaisin, viimeisenä öljy. Anna maustua mielellään parisen tuntia jääkaapissa.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.