Levitä kuoren keskiosaan täytettä. Viikko sitten tein jouluksi karjalanpiirakat. Loppusyksy on työ- ja harrastuskiireineen vienyt kaikki mehut tässä pimeydessä
S. a. i. n. j. o. u. l. t. e. k. m. v. L. ä. p. s. -. r. ö. y. h. ,. K. 4. 0. I. g. 2. ). G. E. d. T. 8. N. P. O. (. 1. 5. 3. 6. V. 7. H. J. A. /. U. d l. t l
T. u. l. i. t. a. s. v. k. o. e. r. m. ä. h. p. L. j. ,. R. c. G. D. n. y. g. d. E. K. N. -. ö. (. ). A. S. 6. 1. /. 2. 3. f. b. U. J. V. P. 0. 4. 5. I. M. O. d l. t l
Ne jotkut osaavat vain tehdä niin kaunista jälkeä. KARJALANPIIRAKAT. Käännä reunaosat taikinasta täytteen päälle ja ala painelemaan kynsillä keskeltä alkaen
Kasta lopuksi karjalanpiirakat voi-vesiseokseen. Lisää viikonlopun catering-satoa. Kummipojan synttäreille tein myös Maku-lehdestä (3/2015) löytyneen perinnereseptin mukaan karjalanpiirakoita
Juttelumme palautui mieleen, kun uuden postimerkin teolliset karjalanpiirakat alkoivat puhuttaa. Itse tehdyt karjalanpiirakat eivät minulla tule nätin näköisiksi, mutta vuosien varrella olen kuitenkin kehittynyt paremmaksi rypyttäjäksi
Perinteiset karjalanpiirakat. Tosin uunistahan sammui ensimmäisen pellin aikana valo ja luulin koko uunin kosahtaneen, mutta lamppu ottikin itseensä vain kuumuudesta - sen takia käänsin namikan 275
I. s. ä. n. p. i. v. k. a. u. t. o. l. e. j. J. m. ,. y. r. ). h. 1. 5. -. O. R. b. g. T. d. ö. M. (. K. P. 4. /. 2. D. 3. V. L. 7. 0. A. S. e l. d l. t l. m i
Leikkaa kakku kolmeen osaan. Pehmeä suklaakakkupohja ja raikas mansikkatäyte. Muutaman kerran olen tehnyt "mustan" täytteen halloweeniksi, mutta nyt halusin raikkaaman
Tein ne miltei samalla tavalla kuin pienet karjalanpiirakat vuotta aiemmin. Kaulitsin osan lopputaikinasta ohueksi, painelin pintaan seesamin siemeniä ja paistoin 250 asteessa n
Olin jostakin ihmeellisestä syystä hankkinut meille laktoositonta täysmaitoa isomman erän. Sen parasta ennen -päiväys alkoi lähetä, ”Hävikkiviikko” painoi vielä mieltä ja teki mieli juustoa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.