Jalostettu raparperiherkku on varmasti vieläkin parempaa. Olen viime aikoina innostunut tekemään monenlaisia siirappeja itse ja joka kerta niistä tulee toinen toistaan herkullisempia
Sopivan raikasta, täyteläistä ja samalla kevyttä. Itse seoksen valmistaminen ei vie kauaa, sillä liivatteet vain sulatetaan kuumaan maitoon ja siinä se suurin piirtein sitten onkin
Saat lisää makua porsaanlihaan kun teet hienon glaseerauksen mansikala ja chilillä. Se on hieno sana ja sillä tehdään lihan pintaan hieno kiilto, sekä vielä tärkeämpi, se maustaminen
Lomallakin tulee leivottua kesävieraille, ja tässä pitkästä aikaa päivitystä blogiin. Tämän Karamansikan idean sain samaisesta Aleniuksen kakkukirjasta mistä tuo juhannuskakkukin oli, mutta onhan näitä näkynyt muissakin blogeissa, mm
Toki on paljon ihania kakkujaja kakun täytteitä, mutta joka kevät kun ulkomaisetkin mansikat alkavat maistua mansikalle tulee todettua, että ei ole mansikkakakun voittanutta
Jaffa-keksit ovat varmasti kaikkien suosiossa. Meillä niistä pitää isot ja pienet, tämä määrä riittää juuri sopivasti kahvihetkeen arkena tai viikonloppuna
Ennen tarjoilua irroita reunat varoen ja koristele muutamalla mansikalla. Se ihana tuoksu, joka niistä lähtee ja varsinkin ensimmäisten kotimaisten mansikoiden aromi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.