Itse valmistin raparperisiirappia joka toimii mehutiivisteen tavoin. Juhlapöydän skumpat voi maustaa tilkalla raparperisiirappia, juoma kuohuu kauniisti ja siirappi antaa kauniin värin
Sekoita liuennut liivate tasaiseksi ja lisää raparperisiirappiin. Tämä keväinen raparperikakku sopii enemmän kuin hyvin lähestyvän äitienpäivän kahvipöytään
Raparperisiirappi. – Jo sormenpaksuisia raparperin varsia voi käyttää kokkailuun. Varret ovat parhaimmillaan, kun ne ovat napakoita, meheviä ja hienosyisiä, kertoo ruoka-asiantuntija Leena Ylikännö Länsi-Suomen maa- ja kotitalousnaisista
koristeluun muutama mansikka, vähän cashew-pähkinöitä, raparperia ja raparperisiirappia. Pohjanmaalta tuli tuotua sen verran raparperia, että siitä malttoi tehdä erilaisia ruokakokeiluja
Raparperi cupcake7-9 suurta 100 g voita150 g sokeria2 kananmunaa200 g vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta0,5 dl raparperisiirappia ( tai mehua)voi ja sokeri vaahdotetaanlisätään kananmunat yksitellen kokoajan vatkatenlisätään jauhot joissa on leivinjauhelisätään mehu sekoittaen kokoajanPaista 175-asteessa noin 20 minuuttia. Kuorrutus125 g suolatonta voita300 g tomusokeria0,5 dl raparperisiirappia Vatkaa huoneenlämmin suolaton voi ja tomusokeri vaahdoksi
Raparperisiirappi. Raparperisiirappi säilyy jääkaapissa puhtaassa astiassa parikin viikkoa. Siitä lisää toisella kertaa, mutta vinkiksi, että raparperisiirappi sopii ainakin jälkiruokakastikkeeksi, marinadeihin ja salaattikastikkeisiin
Juuri ennen tarjoilua valuta pintaan raparperisiirappia. Nämä leivokset suunnittelin Leivontafoorumin kesäkuun haasteeseen, jossa oli tehtävän leipoa murokuppi herkullisine täytteineen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.