2 dl)
raparperinesteestä pieneen kattilaan siivilän läpi. Tästä tulee siirapin pohja. Lisää siirapin pohjaan vielä puoli desilitraa sokeria ja kiehuta siirappia kokoon 5 minuuttia Anna jäähtyä ja säilytä kylmässä.
Lisäksi lehtikaali sisältää antioksidantteja jopa enemmän kuin monet marjat. Lehtikaali on aika kova eli sitkeä kaali syödä, joten marinoin sen, ensin poistin paksun lehtiruoteen ja pilkoin lehdet
Savustuspönttökin löytyy, mutta olin laiska enkä jaksanut vaivautua sen suhteen (vaikka isä onkin yleensä se joka hoitaa savustamisen), joten tein uunissa
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Jalostettu raparperiherkku on varmasti vieläkin parempaa. Olen viime aikoina innostunut tekemään monenlaisia siirappeja itse ja joka kerta niistä tulee toinen toistaan herkullisempia
Se ei ole liian makea itsessään, mutta sen kanssa voi yhdistää hyvin makeita herkkuja esimerkiksi vadelmahillon tai vaihtoehtoisesti marjoja, karkkeja tai muita täytteitä
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Valkosuklaamoussen voi koristella teeman mukaisesti, mikä se teema onkaan sillä kerralla. Valkosuklaamousse jälkiruoka on nopea tehdä ja sen voi voi tehdä etukäteen jääkaappiin odottamaan tarjoilua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.