H. e. t. i. k. u. n. s. a. A. r. o. h. ,. m. ä. y. d. l. f. j. g. ". J. -. M. v. I. p. T. b. ö. (. ). E. K. L. O. z. S. P. N. 1. *. 2. 5. 3. c. 4. G. ½. C. V. 8. 0. k g. t l. d l
V. a. l. m. i. s. t. n. e. ä. y. p. v. r. h. j. k. u. L. o. d. ,. H. ö. P. T. Ä. Y. E. I. A. K. R. 1. g. f. 0. 5. 3. 2. M. S. c. J. U. N. 7. 4. k g. d l
Juhlahumu ei ehtinyt ennen pääsiäisen pyhiä tässä torpassa laantua. Apukokkien syntymäpäivien ja pääsiäisen juhlahumu kesti meillä yhtä putkea lähes viikon
Uuniperuna syntyy mukavasti vanhasta perunasta. Kuvat. TS/Jonny Holmén. Kotimaista uutta perunaa odotellessa kannattaa kokata vanhasta perunasta ruokia, jotka eivät uusista potuista onnistu
Tämä on toivepostaus. tapasin Rouvan Naantalista jokunen viikko sitten, ja hän ystävällisesti muistutti, että Stifadon ohjetta ei lupauksistani huolimatta ole Rouva Raadelman blogissa näkynyt
Maustemittakaavan juhlahumusta on hyvä tehdä paluu arkeen. Noh, se on kyllä sujunut ihan itsestään, sen verran pitkiä päiviä tällä suunnalla on tullut tehtyä viime aikoina töiden parissa
Neljä vuotta juhlahumua takana, joista kulunut kausi on ollut ehdottomasti hektisin. Synttäreiden viettäminen on Turkissa nykyisessä kaupunkilaisten mittakaavassa aika uusi ilmiö
Gyozas. Wonton pastry. Tall Ship Race, Turku/Åbo. Naantali/Nådendal. Parainen/Pargas. Turku/Åbo. Nu har det varit tyst lite för länge här på bloggen men det har varit fullt upp med allt möjligt annat
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.