Kioto donburista olen kirjoittanut aikaisemminkin ja se on edelleenkin eräs suosikkiruokalajeistani, mutta ensimmäisellä blogauskerralla en saanut aikaiseksi säädyllistä valokuvaa lopputulosta ja blogauksen kuva onkin otettu valmistusvaiheesta, jossa possusiivuja marinoidaan kastikkeessa
Oli talvi, oli hiihtoloma, oltiin mökillä. Järvi oli jäässä ja maassa oli metri lunta, vähintään. Oltiin pitkä hetki temmelletty ulkona lumihangessa, ehkä jopa hiihdetty
Kesä lähtee viimeistään kunnolla käyntiin kun Blogiringin kesäjuhla on saatu vietettyä. On se vain niin mahtavaa viettää ilta hyvässä seurassa samanhenkisten ihmisten ympäröimänä
Kesä lähtee viimeistään kunnolla käyntiin kun Blogiringin kesäjuhla on saatu vietettyä. On se vain niin mahtavaa viettää ilta hyvässä seurassa samanhenkisten ihmisten ympäröimänä
Sain Blogatin kautta luettavaksi Vera Jordanovan uuden keittokirjan Don't Miss a Bite. Tartuin tilaisuuteen tietenkin mielelläni, sillä keittokirjoja ja ideoita ei voi koskaan olla liikaa
Lisäät vain kuorrutuksen + koristeet sitten juhlapäivän aamuna. - Ava oli viikonloppuna Mummilassa käymässä ja juhlistimme nyt virallisesti hänen äitinsä eli vanhimman tyttäreni valmistumista insinööriksi
Perunasalaatti on yksi suosikkisalaateistani, jonka makuun ihastuin jo nuorena tyttönä. Ihastus on jatkunut ja perunasalaattiperinne on hiipinyt koko perheen suosioon
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.