Kyselin viikolla perheeltä mitä he haluaisivat viikonloppuna syödä. Tavallisesti vastauksena on. "tee jotain hyvää", sen enempää täsmentämättä millaisesta hyvästä mahtaisi olla kysymys
Back to basics. Viime aikoina on tullut väännettyä niin paljon erilaisia itämaisia juttuja, että nyt oli ihan pakko palata perusasioiden pariin ja valmistaa ehtaa saimaalaista ruokaa
Kokeilin ensimmäistä kertaa naudanlihaa paistetuissa nuudeleissa ja sehän oli tosi hyvää. Olen aina pelännyt että naudanliha jää helposti sitkeäksi, jos ei sitä osaa valmistaa oikein
On taas se aika vuodesta. Cono Surin järjestämä reseptikilpailu bloggaajille on startannut. Tehtävänä oli suunnitella pääruokaresepti, joka sopii mahdollisimman hyvin Cono Sur Bicicleta Pinot Noir tai Bicicleta Riesling-viinin kanssa nautittavaksi
Ajattelin tehdä pienen postaussarjan parhaiksi havaitsemistani lounaspaikoista Turussa. Onnekseni ihana työpaikkani tarjoaa työntekijöilleen lounasedun, joten pääsen nauttimaan ulkonasyömisen riemusta halutessani vaikka viisi kertaa viikossa, vaikka usein pakkaankin töihin mukaan omat eväät ja säästän lounarin johonkin spessumpaan hetkeen
Vuoden ensimmäiseen kokkailuun ja erityisesti pääruokaan lähdettiin reippaasti soveltaen. Osan muutoksista saneli pakastimen sisältö ja osan kotikaupungin vihannesvalikoima
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.